Verslagenarchief

Alle verslagen

Agenda

  • Er staat niets op de kalender.
Bekijk de hele agenda

Recente reacties

Er zijn geen reacties.

Verslagen » WSS C2 – Zunobri C1

25-5-2011
WSS C2 tegen Zunobri C1
Aanval: Michael, Naomi, Esmee en Jordy.
Verdediging: Harold, Ilse, Esther en Linda.
Wissel: Frency.
Zaterdag 25 mei speelt WSS C2 tegen Zunobri C1. Het is voor ons een spannende wedstrijd, omdat we kampioen kunnen worden
Als de wedstrijd begint, wordt er na een paar minuten al gelijk gescoord door Esmée, dat maakt de stand 1-0. De tegenstanders krijgen de bal in het andere vak, maar de bal werd al weer onderschept. De bal komt weer in het aanvalsvak en even daarna scoort Jordy van een kleine afstand en maakt het 2-0. Wisselen van vak. Zunobri krijgt de bal, maar na een korte tijd is de bal al weer in het andere vak. Na een tijdje word er weer gescoord door WSS, deze keer scoorde Esther. Nog even spelen en het is pauze, de stand is nu 3-0.
Als de wedstrijd weer begint, wordt de bal mooi rond gespeeld en maakt Linda een mooi doelpunt onder de korf. Het maakt de stand 4-0. Nu is het andere vak weer aanval. Na een paar kansjes bij de korf gaat die er bij Jordy in, 5-0.  Als de bal weer in de aanval is, maakt Jordy een mooie doorloopbal en ook die zit. De stand is nu 6-0. Nu komt het andere vak  weer in de aanval en Frency maakt een mooi afstandsschot 7-0. De tegenpartij  krijgt de bal en er word toch nog een doelpunt gescoord. Het is nu 7-1 en de wedstrijd is afgelopen.
JEEYY we zijn kampioen! Ook hadden we een mooie mascotte die ons ging aanmoedigen. Nadat we de tegenstanders en de scheidsrechter hebben bedankt kregen we een bloemetje en gingen we met ons allen op de foto toen gingen we de kantine in en aten gezamenlijk patat en kregen we iets te drinken. Op een gegeven moment was het even stil, maar die stilte werd onderbroken door een boer van Jordy. Iedereen moest lachen en we waren heel blij dat we kampioen zijn geworden.
Esmée

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in