Verslagenarchief

Alle verslagen

Agenda

  • Er staat niets op de kalender.
Bekijk de hele agenda

Recente reacties

Er zijn geen reacties.

Verslagen » Kampioenswedstrijd WSS C2

Kampioenswedstrijd WSS C2

Donderdag 28 februari begon het al de eerste zenuwen waren al aanwezig bij de C2 voor de kampioenswedstrijd van zaterdag, maar ook de plannen voor een kampioensfeest werden al gemaakt. Vrijdag 1 maart werden we gebeld door Boukje dat de tegenstander van zaterdag had afgebeld. Wat nu kampioen worden zonder te spelen dat was niet leuk maar het idee werd geboren een wedstrijd tegen de ouders spelen. Dus nu begon het ouders benaderen zonder dat de spelers op de hoogte zouden zijn het werd een zware beproeving want op de WatsApp deed het verhaal al gauw zijn ronde, maar het lukt om een 10 tal familie leden bij elkaar te krijgen voor de wedstrijd.

Zaterdag 2 maart het was zo ver de Kampioenswedstrijd iedereen was om 9:30 uur aanwezig en de shirts werden uitgedeeld. De volgende spelers gingen het opnemen tegen de C2  heren: Koos Pater, Harrie Kremer, Roel Sagel, Bert de Haan en Corrie Petzinger. Dames: Boukje Buhrs, Sinet Wageman, Yvonne Drent, Annelies Rave en Grietje Krul. Na een pep talk van de coaches was de C2 er klaar voor want wij zouden die ouders wel even laten zien hoe er gekorfbald moet worden. Vijf minuten voor de wedstrijd gingen de ouders nog een bespreking houden over wat hun strategie zou zijn.

Om 10:00 uur floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd. Esmay en Marnics begonnen aan de kant en er werd gestart met Mika, Kimberly, Ellen, Aesha, Edwin, Amber, Melissa en Danique. De eerste kansen werden door de C2 gecreëerd maar het scoren wilde nog niet lukken. Na een paar kansen wisten de ouders de eerste score op het bord te zetten. Tot 3-3 konden we bij blijven met de score en toe wisten ze toch een voorsprong te nemen. Aesha liet haar vader alle kant van het veld zien maar toch wist hij te scoren. Kimberly deed het tegenovergestelde. Na een blessure behandeling van Boukje (struikelde over haar eigen voeten) gingen we met een 5-8 achterstand de rust. In de rust hebben we aangegeven dat de kansen afgemaakt moesten worden en dat de winst er nog steeds in zat want in een aantal eerdere belangrijke wedstrijden stonden we ook achter in de rust en gingen we met de winst naar huis.

Vol goede moed begonnen we aan de tweede helft Marnics omgetoverd naar een dame zodat hij ook tegen zijn moeder kon spelen. Edwin spelend tegen zijn vader wist niet te voorkomen dat ook zijn vader een doelpunt wist te maken, Kimberly deed heel hard haar best om haar tante Yvonne van het scoren af te houden maar ook Yvonne wist te scoren en Sinet wist ook te scoren tegen Marnics. Marnics liet dit niet op zich zitten en wist ook te scoren. Bijna iedereen had tegen zijn vader of moeder gespeeld en bij een stand van 8-10 werd het toch tijd om onze joker in te zetten en in de aanval kwam coach Miranda in het veld en wist gelijk de score op 9-10 te brengen, maar de ouders wisten de score weer op 9-11 te brengen. We lieten ons niet uit het veld slaan en wisten terug te knokken naar een 11-11 gelijke stand. En bij deze gelijke stand floot de scheidsrechter voor de laatste keer en dat betekende dat we KAMPIOEN waren. Roosjes werden uitgedeeld en de Kampioensfoto werd gemaakt + een foto met de ouders. Nu konden we ons opmaken voor ons kampioensfeestje.

Miranda & Marjolein

Foto’s volgen later!

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in