Verslagen » WSS 3 wint weer!

Vandaag stond voor WSS 3 de thuiswedstrijd op het programma tegen Kinea uit de Knipe.

Na de overwinning van vorige week, wilde WSS 3 deze stijgende lijn graag doortrekken. Op voorhand was bekend, dat WSS vandaag de overwinning in Pekela kon houden.

Eerste helft:

WSS begon scherp aan de wedstrijd en door twee mooie doorloopballen, kwamen ze op een 2-0 voorsprong. WSS bleef geconcentreerd en door goede aanvallen, wisten ze de voorsprong uit te bouwen. Kinea kon niet mee-scoren met WSS en hierdoor ontstond er een ruim verschil in het voordeel van WSS. Naarmate de wedstrijd vorderde, werd het aanvallend minder. De kansen die gecreƫerd werden, konden niet omgezet worden in doelpunten. Verdedigend stond WSS sterk en wisten hierdoor regelmatig de bal te onderscheppen en richting het aanvals-vak te spelen. Toch was het Kinea die af en toe de korf nog wist te vinden. Hierdoor werd er gerust met een 12-6 voorsprong voor WSS.

Tweede helft:

De tweede helft werden de rollen totaal omgedraaid. Ondanks dat WSS wel de 13-6 maakte, was het Kinea die daarna begon te scoren. WSS kon aanvallend hun draai niet vinden en de doelpunten bleven uit. Het was Kinea die steeds vaker de korf wist te raken en hierdoor de achterstand ging verkleinen. Uiteindelijk was 10 minuten voor tijd, de spanning in de wedstrijd weer helemaal terug. Kinea had zich terug geknokt van 13-6, na 13-12. Toen begon WSS aanvallend hun draai van de eerste helft weer te vinden. Via een strafworp, werd het 14-12. In de eerst volgende aanval van WSS, viel gelijk de 15-12 en hiermee gooide WSS de wedstrijd op slot. Het slotakkoord kwam van Kinea en de goed-fluitende scheidsrechter floot af, bij een 15-13 eindstand in het voordeel van WSS.

Terugkijkend op de wedstrijd, heeft WSS een goede eerste helft op de mat gelegd, maar een mindere tweede helft. Volgende week spelen we in Oldeberkoop, tegen Lintjo 3.

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in