Verslagen » WSS 3 verliest van Lintjo

Vandaag was iedereen vroeg uit de veren, voor de uitwedstrijd tegen Lintjo 3. Rond 8 uur vertrokken we richting Oldeberkoop. Na een mooie toeristische route, waren we als eerste aanwezig in de sporthal. Tijdens de bespreking werd duidelijk, dat vandaag alleen de overwinning telde.

Eerste helft:

Het was Lintjo die begon en ook gelijk een doelpunt maakte. Even later werd de score verdubbeld door de thuisploeg. Even later deed WSS iets terug. Het was toch Lintjo die scherper was. Het spel golfde op en neer, maar het was Lintjo die hun kansen wel verzilverden, terwijl WSS dat naliet. Het tempo van WSS lag te laag en ging meedoen met het spel van Lintjo. Ondanks dat WSS de kansen wel kreeg, werden die niet benut. De ruststand werd bepaald op 8-5 in het voordeel van Lintjo.

Tweede helft:

In de rust werd alles scherp gezet en was bekend wat er na rust moest gebeuren. De achterstand wegwerken en daarna de voorsprong pakken en vasthouden. Echter verliep het de tweede helft anders dan gepland. WSS scoorde redelijk snel de 8-6. Daarna ging het beide kanten op tot op een gegeven moment WSS op één doelpunt verschil kwam, met nog een kleine 8 minuten te spelen. Er werden een paar aanvallen gecreëerd, maar de gelijkmaker bleef uit. Uiteindelijk was het Lintjo die het verschil weer op twee bracht. Gelijk daarna scoorde Lintjo de 15-12. Met nog een minuut te spelen, werd er niet meer gescoord en floot de scheidsrechter af.

Terugkijkend op deze wedstrijd, waren we vanaf het begin niet scherp genoeg. Ook speelden niet ons eigen spel, maar deden we mee in het spel wat Lintjo graag speelt. Een leerzame wedstrijd voor ons allen.

Wij wensen jullie voor volgende week  een fijne pakjesavond en zien jullie graag 13 december terug. Dan komt KIOS op bezoek in sporthal de Wenakker.

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in