Verslagen » WSS 3 blijft op nul punten in uitwedstrijd

Vandaag nam WSS 3 op tegen Ritola 4 uit Zuidlaren. Na de bespreking en warming-up leek WSS 3 er klaar voor. Vandaag moeten de punten mee naar huis. Dit zou onze eerste uit-overwinning betekenen van dit seizoen.

Tijdens de start van de wedstrijd, was het Ritola 4 die voortvarend begon en snel de leiding pakte. Ondanks wat kleine kansjes van WSS, nam Ritola redelijk snel een 4-0 voorsprong. Via een strafworp, werd de eerste score voor WSS op het bord gezet. Het begon iets beter te lopen en zo maakte WSS ook de 4-2. Echter was het Ritola die zich herpakte en de voorsprong ging vergroten. Zo kwam Ritola op een vier doelpunten verschil. Maar bij WSS begon het aanvallend iets beter te draaien en kwamen terug. De rust werd ingegaan met twee doelpunten achterstand. In de rust werd alles op scherp gezet. Verteld wat beter moest gaan en dat er na rust geknald moest worden.

Na rust begon WSS sterk en gaf gelijk gas. De twee meegekomen supporters, zagen dat WSS 3 gelijk een doelpunt maakte. Een minuut later was het weer WSS die scoorde en zo stond het weer gelijk. Ritola leek aangeslagen en WSS kwam in een flow. WSS kwam op voorsprong en wilde die graag uitbreiden. Toch was het Ritola die weer gelijk maakte en ook op voorsprong kwam. Daarna golfde het spel op en neer. Ondanks dat WSS wel iedere keer gelijk maakte, konden ze niet op voorsprong komen. Dit deed Ritola wel. Met een stand van 17-16 floot de scheidsrechter af.

Terugkijkend op deze wedstrijd kunnen we concluderen dat het niet goed genoeg was. Aanvallend werd er eentonig aangevallen en zat er weinig variatie in. Verdedigend werd er teveel ruimte gegeven aan de tegenstanders. Kijken we in het algemeen terug op de eerste helft van de veld -/ en zaalcompetitie, kunnen we met een tevreden gevoel terugkijken.

Nu rest mij namens het gehele team van WSS 3, jullie allen fijne feestdagen te wensen en een sportieve en gezond 2016.

Wij zien u graag 10 januari terug, voor de thuiswedstrijd tegen DOS 5.

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in