Verslagen » WSS verliest van DOS ‘46

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen DOS  ‘46 5 op het programma. Op voorhand was bekend dat DOS ’46 een maatje te groot zou zijn. Uiteindelijk resulteerde dit in een 12-22 nederlaag.

WSS begon sterk aan de wedstrijd en kwam gelijk 1-0 voor.  DOS ’46 maakte kort daarna 1-1. Toch bleef WSS fel doorgaan en alles viel erin. Na een paar minuten was de stand 5-1 in het voordeel van WSS. DOS ’46 schrok hier niet van en begon de korf ook te vinden. DOS ‘ 46 kwam langszij en vergrote de voorsprong tot aan de rust. Bij rust hadden we een grote achterstand. Alles werd weer scherp gezet, maar het was duidelijk dat we vandaag het onderspit moesten delven.

In de tweede helft werd het duidelijk dat DOS ’46 een maatje te groot was voor ons derde.
Ondanks dat WSS 3 wel de kansen creëerde en best veel schotpogingen loste, bleven de doelpunten uit. DOS ‘ 46 daarin tegen had een veel hogere schotpercentage. Met de stand van 12-22 floot de scheidsrechter af. Deze wedstrijd hebben we ervaren als leerzaam. Waar weer duidelijk zichtbaar geworden is, waar er nog getraind op moeten worden. Volgende week zondag spelen we de belangrijke wedstrijd, thuis tegen DIO 2. Wij hebben de punten hard nodig en kunnen jullie support gebruiken.

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in