Verslagen » WSS 3 houdt het uit-syndroom

Vandaag stond de uitwedstrijd op het programma tegen ZKC ’19. Door een zeer scherpe ZKC’ 19 wat bijna 1 uit 2 schoot, verloren we vrij kansloos met 24-13.
Zodra de wedstrijd begon, was het ZKC ’19 die gelijk de leiding nam. Ze begonnen zeer aanvallend en alles viel erin. Doordat WSS geen antwoord kon geven op die bliksemsnelle start van ZKC’ 19, stond er al gelijk een groot verschil op het scorebord. Ondanks dat we nog wel wat kleine kansjes konden creëren, bleven de doelpunten uit bij ons. Op het einde van de eerste helft, kwam WSS weer iets beter in hun spel en werd er gerust met een 12-4 achterstand.

In de rust werd er weer moed ingesproken voor de tweede helft. Echter in de tweede helft konden we het verschil niet wegwerken. We begonnen scherp en maakten gelijk een doelpunt. Maar het was toch weer ZKC ’19 die zich niet van de wijs liet brengen en gelijk weer scoorde. Daarna golfde het spel op en neer. ZKC ’19 werd iets minder zuiver, maar bleef scoren. Aan WSS zijde werd de korf iets makkelijker gevonden. Uiteindelijk floot de scheidsrechter af bij een stand van 24-13.

Terugkijkend op deze wedstrijd, was het niet goed genoeg. We kwamen te snel op een grote achterstand en we verloren te snel onze goede moed en vechtlust. Deze wedstrijd snel vergeten en richten op volgende week. Omdat we nog steeds geen uitwedstrijd hebben gewonnen, blijven we zitten met het uit-syndroom. Volgende week zondag nemen we het op in Leeuwarden, tegen Kinea 2. Hopelijk kunnen we ons dan ontdoen van dit uit-syndroom.

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in