Verslagen » WSS 3 verliest in slotseconden van Kinea 2

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Kinea 2 op het programma. Na één van onze beste uitwedstrijden te hebben gespeeld, verloren we toch net voor tijd met 1 doelpunt verschil. Uitslag 16-15.

Goed gemutst en vol energie vertrokken de spelers tijdig richting Heerenveen. In de voorbespreking was het voor iedereen duidelijk wat er vandaag gedaan moest worden. Winnen van Kinea en eindelijk van die hatelijke uit-syndroom af. De start was voor WSS ons en we kwamen gelijk op voorsprong. Kinea maakte even later gelijk en ging over ons heen. Toch bleven ze aan WSS zijde rustig en kwamen snel weer op gelijke hoogte. Doordat er gevarieerd werd aangevallen door WSS, kon Kinea er niet echt grip op krijgen. Alleen was het rendement uit gecreëerde kansen bij WSS te laag. Hierdoor bleef Kinea in het spoor. WSS kwam voor rust op twee verschil, maar kon dit niet doordrukken. De rust werd in gegaan met één doelpunt verschil in het voordeel van WSS.

In begin van de tweede helft werd er eerst niet gescoord. Ondanks de kansen aan beide kanten, was het Kinea die wel kon scoren en voor de gelijkmaker tekende. Daarna ging het spel op en neer. Aan beide kanten werd er gescoord en het ging gelijk op. WSS begon te versnellen en sloeg weer een gaatje van twee doelpunten. Bij WSS werd het spel minder gevarieerd en mede hierdoor kon de voorsprong niet doorgedrukt worden. Ondanks het goede verdedigen was het Kinea die het verschil weer op één terugbracht en uiteindelijk ook de gelijkmaker maakte. Daarna ging het beide kanten op. Beide teams kregen de kansen om de wedstrijd te beslissen. De wedstrijd leek af te stevenen op een gelijkspel, totdat Kinea kort voor tijd op voorsprong kwam. WSS kon de gelijkmaker niet meer maken. Bij een stand van 16-15 floot de scheidsrechter af.

Conclusie over deze wedstrijd is dat WSS een goede eerste helft heeft gespeeld , waarbij ze gevarieerd speelden. Alleen de tweede helft werd het spel te voorspelbaar, waardoor Kinea er vat op kreeg. Hierdoor blijft WSS 3 last houden van die vervelende uit-syndroom. Volgende week zondag neemt WSS het thuis op tegen Lintjo 3. Uit verloren, dus WSS wil revanche.

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in