Verslagen » Wss houdt de punten moeizaam thuis.

Vandaag kwam De Pein 1 op bezoek in Oude Pekela. Gezien de stand op de ranglijst moeten de punten thuis blijven.
In het begin van de wedstrijd ging het qua score gelijk op. En de Pein begon scherp aan de wedstrijd. Wij haalden ons eigen niveau niet waardoor het begin wat rommelig was. Toch wisten we wel tot scoren te komen. Richting het einde van de eerste helft zakte de scherpte bij de gasten wat weg waardoor we op een 13 – 9 voorsprong de kleedkamers op konden zoeken.
In de 2e helft wisten we helaas nog steeds niet ons gebruikelijke niveau te halen. Het liep niet gesmeerd en er moest geforceerd gezocht worden naar kansen. Na zelfs even op achterstand te hebben gestaan wisten we de belangrijke punten thuis te houden Door met 23 – 21 te winnen. Ondanks de winst geen goede pot en dat moet dan volgende week ook zeker een stuk scherper, wanneer Kinea op bezoek komt.

http://gallerij.bertop.nl/#!album-195

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in