Verslagen » WSS 3 verliest terecht van kampioen CB 2

Op voorhand was bekend dat WSS 3 het zeer lastig zou krijgen tegen CB 2. CB stond bovenaan en had nog geen wedstrijd verloren. Wanneer CB vandaag zou winnen, waren zij kampioen in de reserve 4e klasse. Tijdens de voorbespreking werd het duidelijk, dat we er alles aan gingen doen om het CB zo lastig mogelijk te maken.

In het begin van de wedstrijd liepen de aanvallen stroef bij WSS. Er werden verkeerde keuzes gemaakt en kwamen moeilijk tot scoren. Dit door veel druk door de verdediging van CB. Bij CB liep dit makkelijker en zij bouwden hierdoor een voorsprong op. Helaas viel Wouter geblesseerd uit en werd hij vervangen door Age. De wedstrijd lag hierdoor tijdelijk stil.  Pas na 0-5, wist WSS hun eerste doelpunt te maken. Daarna begon WSS verdedigend sterker te spelen en werd het aanvallend ook beter. WSS maakte een achterstand van 5 doelpunten verschil goed. De rust werd ingegaan met de stand van 10-11 in het voordeel van CB.

De tweede helft werd er weer hard gewerkt door beide teams en was het WSS die de gelijk maakte. Daarna was het eigenlijk stuivertje wisselen. Beide teams konden niet doordrukken en ze bleven goed aan elkaar gewaagd. Bij de stand van 17-17 liet CB zien waarom zij bovenaan staan en bleven zij koel in de afronding, hierdoor bouwden zij een voorsprong uit en hier had WSS geen antwoord op. Uiteindelijk werd er met 19-23 verloren.

Namens WSS is er na de wedstrijd een bloemetje overhandigd aan CB 2. Wij feliciteren ze nogmaals met het behalen van het kampioenschap.

http://gallerij.bertop.nl/#!album-198

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in