Verslagenarchief

Alle verslagen

Recente reacties

Er zijn geen reacties.

Verslagen » Wss maakt het koploper CB moeilijk.

Vandaag stond de wedstrijd tegen koploper CB op het programma. De ploeg uit Groningen doet het goed en onderling ligt het resultaat vaak in hun voordeel. We wisten dus dat we vol aan de bak noesten.

Het begin van de wedstrijd was een gelijk opgaande strijd waarbij we goede kansen wisten te creĆ«ren. Brutaal kwamen we op een 1 – 3 voorsprong. CB trok de wedstrijd echter op gelijke hoogte en over en weer vielen een aantal doelpunten wat ook te zien was in het scoreverloop. Van 4 – 4 naar 5 – 5 en zo Door naar 6 – 6. CB wist een gaatjes van 2 te slaan en een 8 – 6 voorsprong te pakken. Maar we wisten wederom op gelijke hoogte te komen. Uiteindelijk gingen we de rust in met een 10 – 9 achterstand.
Nog vanalles mogelijk in de 2e helft, maar we wisten ondanks een paar goede kansen niet de 10 – 10 te maken. CB wist hierdoor uit te lopen naar een 13 – 10 tussenstand. Door hard werken kwamen we toch tot een 14 – 14 tussenstand. Echter wisten we aanvallend te weinig te brengen richting het einde en vielen de schoten niet meer. Hierdoor kon CB uitlopen en zo de 18 – 15 overwinning veilig stellen.

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in