Nieuws » Vrienden van WSS

Vrienden van WSS

Geachte lezer,

“Vrienden van WSS” is een begrip die enkele jaren geleden een prachtige betekenis had. Spelers, ouders en belangstellenden met liefde voor onze club doneerden op jaarbasis 25 euro om op die manier de vereniging te steunen. Deze steun werd omgezet naar activiteiten voor onze jeugd. Denk bijvoorbeeld aan ons altijd mooie pinksterkamp die we mede dankzij alle vrienden van WSS zo goedkoop mogelijk kunnen houden.

Wat is er mis gegaan?

Bij een aantal zal zeker het gevoel spelen dat de hele term “Vrienden van WSS” verwaterd is. Dat gevoel is zeker niet onterecht. Een aantal vrienden betaald trouwens nog steeds netjes 25 euro per jaar, waarvoor dank! Wij als bestuur trekken zelf het boetekleed aan wanneer het gaat om de “Vrienden van WSS”. Wel willen wij dit een nieuw leven inblazen en er voor zorgen dat we weer een grote groep vrienden vinden die de club een warm hart toedraagt.

Laten we het verleden vergeten!

Dat is wat we willen voorstellen. Onze club kan door steeds hoger wordende kosten gewoon alle steun gebruiken van jullie allemaal!  Verschillende acties zijn nodig om alles betaalbaar te houden, maar ook ‘Vrienden van WSS’ zijn gewoon hard nodig om het hoofd boven water te houden en financieel gezond te blijven.

Laten we er samen de schouders onder zetten!

Bij deze aan iedereen die WSS een warm hart toedraagt om zich aan te sluiten bij de “Vrienden van WSS”!! Hieronder enkele belangrijke feiten;

  • Voor 25 euro/jaar ben je al vriend(in) van WSS.
  • Je steunt hiermee de jeugdactiviteiten.
  • Je laat zien dat je de club een warm hart toedraagt.

We gaan eerst inventariseren wie er allemaal vriend(in) willen worden voordat we overgaan op de volgende stap. Hou er dus rekening mee dat je gevraagd kan worden door een van ons. Natuurlijk zijn er ook mensen die nu al weten graag bij deze vriendenclub te horen. Aarzel dan niet en laat mij zo snel mogelijk via telefoon of mail weten dat jij onze club wil steunen! Wanneer je een vraag hebt hoor ik het ook graag.

Andry Hoving
0681929095 of andryhoving@gmail.com

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in