Verslagen » WSS 1 pakt belangrijke punten tegen TFS 1

Zondag 1 oktober stond de 5e competitiewedstrijd op het programma tegen hekkensluiter TFS 1 uit Drachtstercompagnie. Bij winst zouden we goede zaken doen, door zelf op 5 punten te komen en te klimmen naar een 4e plek en TFS met 0 punten onder ons te laten.

In het begin van de wedstrijd was het voor beide teams zoeken naar het gat in de korf. Pas na 7 minuten spelen opende TFS de score. Als snel stond TFS met 0-3 voor. WSS ging vervolgens mee scoren en wist goed terug te komen. Bij een matige ruststand, maar wel in het voordeel van WSS, zochten we de kleedkamers op. Ruststand: 7-6.

Ook in de tweede helft hadden wij moeite met scoren. Er werden meerdere mooie aanvallen opgezet, maar we beloonden onszelf te weinig met doelpunten. Doordat wij het verdedigend goed dicht hadden, kon ook TFS moeizaam scoren. De gehele tweede helft bleef WSS aan de winnende kant van het scorebord staan. Door fysiek sterk te blijven wisten wij de wedstrijd met een 12-10 winst af te sluiten.

Ook onze hof-fotograaf Bert de Boer was aanwezig om mooie foto’s te schieten van deze wedstrijd.

http://gallerij.bertop.nl/#!album-201

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in