Verslagen » WSS B1 tegen ROG

Iedere week maakt iemand van WSS B1 een verslag. Dit keer maakte Erik Kruize een veslag:

Het was een spannende thuis wedstrijd voor mijn mening, ik zal wat vertellen wat er in de wedstrijd gebeurde.

Voor de eerste helft was het team WSS bezig met rek en strek oefeningen, in de tussen tijd was ROG bezig met precisie op de korf. Ze hadden voor de wedstrijd accurate schoten. Tijdens de wedstrijd kon je merken hoeveel druk er op ze stond en maakten veel fouten waar dat WSS van profiteerden. In het begin was het moeilijk op gang komen. Na de eerste helft stond het 4-2.

WSS kreeg snel een paar punten waarop ze moesten verbeteren. Ons team heeft geluisterd en schoot in de 2e helft bijna alles er in. ROG had ook een paar verbeter punten gekregen en klommen langzaam terug. Veel bijzonderheden gebeurden er niet in de wedstrijd. Er is maar, 2 vrije bal afgegevenĀ  voor beide teams. Strafworpen zaten er niet in. Er was een kort moment waar WSS moe werd en afzakte. Daardoor kwam ROG simpel terug zij schoten daardoor de 1 na de ander. Uiteindelijk hoort WSS het eind signaal en hebben gewonnen met 11-7. Een grote verbetering van het team.

Gemaakt door:

Erik Kruize

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in