Verslagen » WSS B1 verliest thuis van DWA/Argo

Elke week maakt één van de spelers van WSS B1 een wedstrijdverslag. Deze week was het de beurt van Sanne Dijkstra.

Zaterdag 14 oktober heeft WSS B1 een thuiswedstrijd gespeeld tegen DWA / ARGO B2.
De eerste helft ging het niet zo goed we gooiden slechte ballen en liepen niet genoeg zonder bal. Zo lukte het DWA / ARGO B2 om makkelijk te verdedigen en makkelijk de ballen af te vangen. Eerst stonden we met een punt voor maar al gauw kwamen er meer tegendoelpunten. Toen was het rust.
De tweede helft herpakten we ons en hebben we beter gespeeld dan in de eerste helft en dat kon je wel merken want we scoorden er weer een paar bij maar als wij scoorden scoorde DWA / ARGO ook weer. We creëerden meer kansen dan in de eerste helft alleen ze wouden er helaas niet alleemaal in en uiteindelijk was het klaar de wedstrijd was afgelopen en helaas we hebben verloren met 6-9.

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in