Agenda » Dropping 16+ 2017

vrijdag 10 november 2017
20:00

Op vrijdag 10 November van dit jaar is het dan al weer zover; de DROPPING 16+! Het is gewoonweg een traditie geworden binnen Korfbalvereniging WSS. Gemiddeld doen er elk jaar meer dan 60 mensen mee aan de dropping, na het lopen van flink stuk door weilanden, over sloten springen, verstoppen voor de jagers heeft Harma altijd lekkere warme soep en gesmeerde stokbroodjes klaarstaan voor de hongerige en koude mensen onder ons. Ook dit jaar belooft het weer een fantastisch iets te worden.

Maar daar hebben we jullie voor nodig als lopers, maar misschien nog wel belangrijker; de auto’s en de jagers! Wil je dit jaar mensen wegbrengen en/of willen jagen op de groepen, meld je dan even bij Wouter Raatjes (06-19917755). Zonder auto’s en jagers is de dropping niet mogelijk.

Maar ook zonder opgaves kunnen we natuurlijk ook niet! De groepen mogen maximaal uit 8 pers. bestaan en de leeftijd moet 16+, zo niet? Dan moet er zelf voor een begeleider van 16+ gezorgd worden. De kosten voor de dropping zijn €3,- per persoon.

Opgave kan ook bij Wouter Raatjes (0619917755), graag opgeven voor 1 november!


« Bekijk de hele agenda
© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in