Agenda » Verspreiding oliebollenfolders

dinsdag 19 december 2017
18:00

Geachte leden/ouders,
Ook dit jaar hebben wij natuurlijk weer de oliebollenactie. Om te zorgen dat wij bekendheid voor onze actie krijgen verspreiden wij al jaren huis aan huis een flyer. Nu ik wil aan iedereen vragen zich te melden op dinsdagavond 19 december in onze kantine vanaf 18:00. We gaan met zoveel mogelijk mensen onze folders rondbrengen door Oude Pekela. Ik verwacht dat iedereen aanwezig is. Mocht je nou echt niet kunnen laat mij dat dan weten. En mocht je dit bericht lezen en ook mee willen helpen ook dan graag een berichtje mijn kant op. Met vriendelijke groet, Andry Hoving tel.: 06 81 92 9095 Email:andryhoving@gmail.com

« Bekijk de hele agenda
© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in