Agenda » Nieuwjaarsreceptie

vrijdag 12 januari 2018
19:30
Nieuwjaarsreceptie 2018 “Pubquiz”

Op vrijdag 12 januari organiseren we de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie weer voor alle senioren, ouders, vrijwilligers, sponsors en donateurs.
De avond zal beginnen om 19.30 uur en zal dit jaar anders dan anders verlopen. De opkomst van afgelopen jaren viel wat tegen, daarom hebben we dit jaar iets nieuws bedacht! En hopen daarmee iedereen naar de kantine te krijgen. En er samen een knallend begin van 2018 van te maken.
Na het traditionele buffet van het Pekelder cateringbedrijf “De Aangebrande Aardappel”, gaan we een “Pubquiz” onder leiding van echte Quizmeesters beleven. In kleine groepjes worden er verschillende rondes gespeeld en zal er aan het van de avond een groepje mensen zijn, die zich de winnaars van de avond mogen noemen.
We verwachten natuurlijk iedereen op deze avond, maar willen wel graag weten wie er komt i.v.m. het buffet. Geef je daarom op bij Harma Kuiper (0597-614308).
Denken jullie ook om een klein prijsje voor de verloting.

Tot vrijdag 12 januari!
« Bekijk de hele agenda
© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in