Verslagenarchief

Alle verslagen

Agenda

  • Er staat niets op de kalender.
Bekijk de hele agenda

Recente reacties

Er zijn geen reacties.

Verslagen » WSS – De Pein

Zondag 28 januari stond de wedstrijd WSS 1 – De Pein 1 gepland, voordat wij konden beginnen mochten eerst ons vijfde – derde en tweede spelen. Het vijfde begon deze zondag met een mooie overwinning. Daarna moest ons derde en die lieten ons zien dat er een gat in de korf zat. Ze wisten maar liefst 41 keer de korf te vinden. Het tweede liet ons zien hoe je een achterstand van zeven doelpunten om kan buigen naar een mooi gelijk spel. Dit hebben ze gedaan  door scherp aan de tweede helft te beginnen en hard voor elkaar te willen werken. Om 14.30 uur was het dan tijd voor ons eerste. Het was een gelijk op gaan de wedstrijd waar de doelpunten aan beide kanten bleven vallen. De ene keer stond de Pein met een doelpunt voor en de andere keer wij. Na de rust begonnen we scherp aan de tweede helft. We konden een voorsprong van 3 doelpunten pakken. Helaas konden we niet doordrukken naar een grotere voorsprong.  De Pein kwam weer op gelijke hoogte. Halverwege de tweede helft konden we nog een keer een voorsprong pakken van 2 doelpunten pakken, maar ook deze voorsprong wist de Pein weer weg te werken en zelf om te buigen naar een voorsprong van 1 doelpunt. Met nog 1 minuut op de klok en een doelpunt achter moesten we nog een keer aanzetten en het lukte onze aanval om nog een keer te scoren. Bij deze gelijke stand floot de scheidsrechter af en mochten we blij zijn met het behaalde punt.

Volgende week staat ons de wedstrijd tegen Vitesse uit Beilen te pakken.

http://gallerij.bertop.nl/#!album-206

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in