Nieuws » Geert Hagting nieuwe hoofdtrainer selectie KV WSS.

Korfbalvereniging WSS uit Oude Pekela heeft Geert Hagting aangesteld als nieuwe hoofdtrainer, de 61 jarige inwoner van Nijverdal zal vanaf de hervatting van de veldcompetitie het stokje gaan overnemen van Andry Hoving en Marc Wageman, die tijdens hun interim-periode goed werk hebben verricht en nog hun stinkende best gaan doen om samen met de spelers van WSS 1 en 2 degradatie te ontlopen.

Korfbalvereniging WSS is zeer content met het aantrekken van Geert Hagting. Hij weet wat werken is met een jonge groep en brengt een schat aan ervaring mee. De afgelopen jaren heeft Geert wat stil gezeten in de korfbalwereld, maar is blij dat WSS hem deze “nieuwe start” geeft. Geert Hagting heeft in het verleden onder meer de selecties van Club Brothers, OWK, De Pein, Zunobri en Olympus’58 onder zijn hoede gehad.

Geert heeft als doel om deze jonge groep individueel en als team beter te maken en zo de selectie weer een niveau omhoog te helpen. En is blij om bij een zeer actieve vereniging en “familievereniging” aan de slag te mogen.

Bestuur KV WSS.

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in