Verslagenarchief

Alle verslagen

Agenda

  • Er staat niets op de kalender.
Bekijk de hele agenda

Recente reacties

Er zijn geen reacties.

Verslagen » Wedstrijdverslagen WSS 1,2,5

Vandaag stonden er 3 belangrijke wedstrijden op het programma.
Wss 5 kon tegen Roreko 2 het kampioenschap binnen halen en in de strijd om de onderste plaatsen te ontlopen moesten 1 en 2 het beide opnemen tegen ploegen die ze onder zich moesten houden.

Ons 5e begon wat stroef in een zoals het leek gelijk opgaande wedstrijd.
Toch wisten ze gaandeweg de wedstrijd steeds meer controle te krijgen en werden er mooie goals gescoord. Uiteindelijk werd het kampioenschap binnen gesleept met een prachtige 28 – 18 overwinning!

Het 2e had vandaag aan een gelijkspel genoeg om zich veilig te spelen, maar door in de uitwedstrijd tegen Kios 3 niet verder te komen dan een gelijkspel hadden ze met deze ploeg nog een appeltje te schillen. In de eerste helft werd er wel hard gewerkt, maar liep het nog niet helemaal zoals het moest en daardoor ging het gelijk op. Echter in de 2e helft kwam er een ander Wss 2 uit de kleedkamer en werd er harder gewerkt waardoor ze de wedstrijd naar zich toe wisten te trekken. Met een prima eindstand van 24 – 16 is ons 2e nu verzekerd van klassebehoud.

Als laatste was Wss 1 aan de beurt om het op te nemen tegen Leeuwarden 1.
Een belangrijke pot omdat ook ons 1e nog volop in de strijd is tegen degradatie. Er moet vandaag gewonnen worden en dat brengt nogal wat druk met zich mee op de jonge groep. Echter was de start van de wedstrijd eentje om van te genieten. Er werd vanaf het begin hard gewerkt en we gingen volop voor de punten en dat resulteerde dan ook al snel in een voorsprong. Af en toe wat moeizame momenten in deze eerste helft, maar de vechtlust die
Bleef. Ruststand was 13 – 8 in ons voordeel.

In de 2e helft wist Leeuwarden nog even terug op 4 te komen, maar dichterbij zijn ze niet meer geweest. Er werd tot het einde toe gestreden en uiteindelijk wisten er belangrijke punten binnen gesleept te worden met een eindstand van 25 – 16.

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in