Agenda » TT Assen 2018! Help WSS naar het kunstgras

zondag 1 juli 2018

TT Assen 2018 ! Help mee en steun KV WSS.

Onlangs heeft het bestuur van WSS-overleg gehad met de heer Karstens van De Stichting TT-circuit Assen. Wij gaan als club kunnen volgend jaar een bijdrage leveren als vrijwilliger. De Asser TT is al jarenlang het grootste sportevenement in Nederland.

Meer dan 100 duizend mensen waren dit jaar getuige van het motorspektakel die zijn weerga niet kent. Om alles in goede banen te kunnen leiden zijn er meer dan 500 vrijwilligers actief. Wij als vereniging zullen op 1 juli ook van de partij zijn. Wij kunnen door het meehelpen de clubkas op een zeer leuke manier spekken. We zullen worden ingezet als vrijwilliger op de buitenring van het circuit. Dit houdt in dat we van de races niets zien, enkel het geluid van de motoren.

Je kunt denken aan kaartverkoop, kaartcontrole en auto’s of motoren geleiden naar hun parkeerplaats. Je bent die dag de gastheer/dame van het TT gebeuren.  Door de TT commissie is een minimum leeftijd vastgesteld van 17 jaar.

Nu is het aan ons om zondag 1 juli met veel mensen van de partij te zijn. De te meer mensen willen meehelpen, hoe groter de opbrengst zal zijn. We krijgen als vrijwilligers € 6,00 per uur netto uitbetaald. Stel 20 vrijwilligers die 10 uren aanwezig zijn, dan zal er 1200 euro in de kas vloeien.

Een snellere eendaagse actie is niet te vinden. We hopen dan ook dat we dit aantal kunnen halen.

Wil je mee helpen bij de TT Assen op zondag 1 juli? Geef je dan op bij Jeroen Kuilman; 06-19933735 of Wouter Raatjes; 06-19917755« Bekijk de hele agenda
© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in