Verslagenarchief

Alle verslagen

Recente reacties

Er zijn geen reacties.

Verslagen » De weg naar het kampioenschap van WSS 4..

De weg naar het kampioenschap van WSS 4..

Naar de zaal begonnen we met frisse moed aan de voorjaarcompetitie. We zouden naast wat bekende tegenstanders uit de zaal ook twee nieuwe tegenstanders tegen komen op het veld. Te weten DTS(S) 3 en NKC(N) 1. We speelden een halve competitie, dus elke tegenstander kwamen we maar een keer tegen of thuis of uit. De start was uit naar DTS(S) 3 en werd gewonnen met 23 – 17. De tweede wedstrijd was thuis tegen Parabool 7 en ook hier tegen bleven de punten bij ons. We wonnen de wedstrijd met 31 – 11. De derde wedstrijd was weer een uitwedstrijd en deze keer moesten we naar NKC(N) 1. Naar een zwaar bevochten wedstrijd waar hard moest worden gewerkt en we eindigden met 7 spelers hebben we de winst toch mee naar huis genomen naar een eindstand van 13 – 15. Onze vierde wedstrijd was een doordeweekse wedstrijd geworden en moesten we thuis aantreden tegen Roda ’70 1. Na een leuke wedstrijd te hebben gespeeld tegen elkaar bleven de punten wederom in Pekela en eindigde de wedstrijd in 25 – 11. Dus we bleven nog steeds de koploper en wouden ook graag kampioen worden als het even kon ook graag dan ongeslagen. Onze vijfde wedstrijd was ook een uitwedstrijd en deze keer tegen Stadkanaal ’74 2. De wedstrijd is gespeeld onder zeer warm weer eigenlijk wel tropisch. Voor de wedstrijd werden wij al gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap want de nummer twee in de stand kon allen nog in punten gelijk met ons komen als wij de laatste twee wedstrijden zouden verliezen. Met ingebouwde drinkpauzes tijdens de wedstrijd hebben we de punten maar weer meegenomen naar een eindstand van 7 -27. De laatste wedstrijd moesten we thuis en dat was tegen DWA/Argo 3. Ook dit was weer een leuke wedstrijd waar het aan onze kant niet altijd helemaal goed ging hebben we uiteindelijk de wedstrijd wel in winst omgezet met een uitslag van 25 – 15. Dus naar 6 wedstrijden ongeslagen kampioen geworden. Dit hebben we niet alleen gedaan en wil ook alle invallers(sters) bedanken voor het meedoen met onze wedstrijden en dat wij het kampioenschap mochten behalen.

Aanvoerster WSS 4

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in