Verslagenarchief

Alle verslagen

Agenda

  • Er staat niets op de kalender.
Bekijk de hele agenda

Recente reacties

Er zijn geen reacties.

Verslagen » DIO 1 – WSS 1

Daar zijn we weer!

Na een selectie procedure van wel geteld 4 week, waren we er klaar voor!
De spelers stonden op het dek, de kapitein aan het roer, de coaches in het kraaiennest en de supporters in het ruim. De zeilen werden gespannen en het vlaggenschip van WSS zette koers naar Oosterwolde!

Aangekomen in het pittoreske Oosterwolde, werd het anker uitgegooid en de kanonnen van WSS maakten zich gereed, om ten strijde te trekken tegen de grootmacht van DIO. Vanaf minuut één was het duidelijk dat het een harde strijd zou worden tussen de twee even sterke ploegen. De wind gierde over het veld en de doelpunten werden verdeeld tussen de twee ploegen. De wedstrijd verliep moeizaam voor het team uit Pekela en het begeerde spelletje kwam niet tot zijn recht. De stand stond op 9-9 bij rust.

Na de rust probeerde WSS wederom een voorsprong te creëren. De wedstrijd verliep nog steeds moeizaam en de ploeg uit Pekela kwam zelfs op een 13-11 achterstand. Een time-out werd aangevraagd door de coach van WSS. De boodschap was duidelijk, minder zeuren en beter spelen! De strijders binnen de lijnen pakten dit goed op en de stand werd gelijkgetrokken naar 13-13. Echter was de wedstrijd nog niet gespeeld en het werd tijd dat de spelers hun tanden lieten zien. Het vizier werd op scherp gesteld en de kanonnen afgeschoten…

Na een hevige veldslag had het vlaggenschip van WSS zege gevierd en de twee punten zijn meegenomen naar Pekela.

Eindstand DIO 1 14 – 16 WSS 1

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in