Verslagen » Zunobri A1 vs Wss A1

Het was in het begin spannend want we waren net gepromoveerd naar de A’ers en wisten nog niet wie onze tegenstanders waren. Wij hoopten er op dat het onze vorige tegenstanders waren in de B’ers. Gelukkig was dat ook zo, het enige verschil was 1 langere heer.

Vlak voor de wedstrijd hebben we nog even besproken wat we gingen doen en hoe de vak indeling zal zijn.

Toen het fluit signaal werd gegeven begon WSS sterk en konden zij de meeste ballen bij de korf weghouden. En na een sterke 1e helft stond WSS voor met 2-6.

Aan het begin van de 2e helft begon WSS zeer verdedigend en liet weinig ballen door. Helaas was dit niet goed vol te houden omdat dit nogal vermoeiend was waardoor Zunobri meer kansen kreeg om te scoren. WSS lukt het nog om nog 1 te scoren, maar Zunobri was bezig met een comeback. Hierdoor kwam er meer druk op WSS. Gelukkig kregen we het fluitsignaal te horen dat de wedstrijd voorbij was en WSS gaat met 2 punten naar huis. Zunobri was dichtbij een gelijkspel want het is 6-7 geworden.

We zien wel hoe Zunobri hier op gaat reageren in de volgende wedstrijd.

Gemaakt door Erik Kruize

Speler van WSS A1

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in