Verslagenarchief

Alle verslagen

Agenda

  • Er staat niets op de kalender.
Bekijk de hele agenda

Recente reacties

Er zijn geen reacties.

Verslagen » WSS 2 speelt gelijk tegen CB 2

Vandaag stond voor ons tweede een uitwedstrijd op het programma tegen CB 2 uit Groningen. Na de overwinning op OKO/Bies 3 wilden zij het goede resultaat graag doorzetten.
In de auto werd er gekozen voor klassiek muziek na de mooie hits die gisteravond door menig spelers werden beluisterd tijdens Mega Piraten Festijn.

De start van de wedstrijd was moeizaam. De scherpte ontbrak en er werden nog weinig kansen gecreëerd. Ook CB had verscheidene kansen maar wisten deze ook niet te verzilveren. Naar mate de eerste helft vorderde kwam WSS steeds beter in de wedstrijd. Verdedigend stond het sterk en aanvallend begon het beter te lopen. Toch wist CB een voorsprong op te bouwen van 3 doelpunten.
In de rust werden er weer duidelijke afspraken gemaakt voor de tweede helft.

De tweede helft begon WSS scherp. Verdedigend lieten ze niks door en aanvallend werden de eerste kansen benut. Zo werd de achterstand weggewerkt en kon er gewerkt worden aan een voorsprong. Aanvallend had WSS pech in de afronding en kon hierdoor niet een grote voorsprong opbouwen.
Ook CB kreeg de kansen en vlak voor tijd gingen zij op zoek naar de gelijkmaker. In de laatste minuut van de wedstrijd scoorde CB 2 de gelijkmaker. Hierdoor eindigde de wedstrijd bij een stand van 12-12.

Het was een wedstrijd waar hard werd gewerkt en het verdedigend goed stond. Aanvallend gezien moet het rendement omhoog. Er worden kansen genoeg gecreëerd alleen het resulteert nog niet in vele doelpunten.
Aanstaande dinsdag reist het 2e richting Rottevalle om het daar op te gaan nemen tegen DOW /Wêz Handich 4.

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in