Verslagenarchief

Alle verslagen

Agenda

  • Er staat niets op de kalender.
Bekijk de hele agenda

Recente reacties

Er zijn geen reacties.

Verslagen » WSS 2 verliest van DOW/Wêz Handlich 4

Vandaag stond er voor WSS 2 de inhaalwedstrijd op het programma. Rond de klok van half 6 werd er afgereisd richting Rottevalle.
Op voorhand was bekend dat het een lastige avond zou worden maar dat wij niet kansloos waren tegen deze geroutineerde ploeg.

In het begin van de wedstrijd werd er aanvallend nog weinig gecreëerd door beide ploegen. Toch was het DOW/Wêz Handlich die de scoorde wist te openen. Daarna vielen er een paar doelpunten op rij aan beide kanten. Echter was het aanvallend moeilijk voor WSS om de goede en juiste kansen te creëren, waardoor er weinig werd gescoord. Doordat er sterk en dichtbij werd verdedigd door WSS, kon DOW/Wêz Handlich niet uitlopen. Met één doelpunt verschil in het voordeel voor de thuisploeg gingen beide teams richting de kleedkamer.

Tijdens de rust werd duidelijk dat de verdediging bij WSS als een huis stond en dat in de tweede helft dit doorgezet moest worden. Aanvallend moest er iets geduldiger gespeeld worden en op het juiste moment de kansen creëren.

Vol goede moed begon WSS aan de tweede helft. Echter was het DOW/Wêz Handlich dat het verschil op twee wist te brengen. Aanvallend werden er al beter kansen gecreëerd, maar de doelpunten vielen uit. Vandaar dat de coach koos voor wat tactische wijzigingen. Dit leverde resultaat op en WSS begon de goed gecreëerde kansen te benutten. Ondanks het goede verdedigen liet DOW/Wêz Handlich haar kwaliteiten zien, door op de juiste momenten de bal door de korf te gooien.
De prima fluitende vrouwelijke arbiter floot af bij de stand van 15-13.

Net als afgelopen zondag had er vanavond ook meer ingezeten. Verdedigend heeft WSS 2 weer laten zien daar sterk in te zijn. Echter aanvallend worden er nog te weinig kansen benut in verhouding tot de aantal gecreëerde kansen.

Donderdag lekker trainen en dan zondag richting Zuidwolde om het daar op te nemen tegen ZKC’19 3!

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in