Verslagenarchief

Alle verslagen

Agenda

  • Er staat niets op de kalender.
Bekijk de hele agenda

Recente reacties

Er zijn geen reacties.

Verslagen » WSS 2 verliest van ZKC’19 3

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen ZKC’19 3 op het programma in Zuidwolde. Na de nederlaag van afgelopen dinsdag wilde WSS zich graag revancheren tegen ZKC’19.

Echter was het begin van de wedstrijd volledig voor ZKC’19. WSS begon onscherp aan de wedstrijd. Zowel aanvallend en verdedigend begon WSS niet sterk. Hierdoor wist ZKC’19 heel snel een voorsprong op te bouwen. Na wat tactische aanwijzingen van de coach, begon WSS iets scherper te spelen. Hierdoor werd er beter verdedigend en viel de bal nu wel door de korf. Toch liet ZKC’19 haar waarde zien, waardoor WSS moeite had om de achterstand te verkleinen. De rust werd ingegaan met een vijf doelpunten verschil in het voordeel van ZKC’19.

In de rust werd alles weer op scherp gezet en strijdlustig kwam WSS uit de kleedkamer voor de tweede helft.
WSS begon sterk en begon aan een comeback. Aanvallend werden er betere kansen gecreëerd en verdedigend probeerde men geen tegendoelpunten te incasseren. Ondanks dat WSS het verschil weer terugbracht na 2 doelpunten, bleef ZKC’19 op de juiste momenten rustig. Hierdoor wisten zij twee keer een strafworp te verzilveren, waardoor het verschil weer op 4 stond. Daarna was WSS niet meer bij machte om dit verschil nog weg te werken. Bij een stand van 19-14 floot de leidsman af.

Het gevoel heerste dat er vandaag wéér meer in had gezeten dan dat wij uiteindelijk met een nederlaag huiswaarts keerden.  De afgelopen weken zit het WSS 2 niet mee. Uit vier wedstrijden zijn er helaas nog maar 3 punten gepakt. Vanmiddag was ik bij FC Groningen. Zij lieten zien, hoe moeilijk het soms ook gaat en hoeveel pech je in wedstrijden kunt hebben, als je erin blijft geloven komen de punten vanzelf!!

Deze week weer lekker trainen en dan wacht zondag de thuiswedstrijd tegen TFS 2!

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in