Verslagenarchief

Alle verslagen

Agenda

  • Er staat niets op de kalender.
Bekijk de hele agenda

Recente reacties

Er zijn geen reacties.

Verslagen » WSS 1 speelt gelijk tegen TFS 1

Vandaag was het doel voor WSS 1 punten binnen halen na een paar verloren wedstrijden.
De wedstrijd werd gespeeld tegen TFS 1.

Na een goede warming-up was WSS er klaar voor en gefocust op de wedstrijd. WSS begon heel goed, mooie schoten in de aanval en geconcentreerd in de verdediging. Een voorsprong was er, de stand was 5-1. Daarna werd het minder en al snel ging het gelijk op. Voor de rust begonnen WSS weer te scoren en was de stand bij rust 12-8.

In de rust werd er verteld dat er meer vertrouwen moest komen in de verdediging en lekker gaan knallen, zoals in het begin van de wedstrijd. De felheid moest er wel meer in.

In het begin van de tweede helft werd er eerst niet veel gescoord door beide ploegen. Maar na een paar kansen van TFS vielen de doelpunten wel bij hun. Zo werd het al snel gelijk. Hierdoor werden beide ploegen feller. Er zijn 2 gele kaarten en 1 rode kaart gevallen bij TFS. WSS moest nu zijn kans pakken om te gaan scoren in de aanval en hun vertrouwen terug te pakken. Dit gebeurde helaas niet. Kansen waren er genoeg, alleen zat het niet.

Het fluitsignaal ging, het was einde wedstrijd met als stand 14-14.

Komende week weer hard trainen en dan zondag knallen tegen Vitesse 1. Maar eerst dinsdag een bekerwedstrijd thuis tegen Korwi 1 om 20:00.

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in