Verslagenarchief

Alle verslagen

Agenda

  • Er staat niets op de kalender.
Bekijk de hele agenda

Recente reacties

Er zijn geen reacties.

Verslagen » WSS 1 wint van Vitesse 1

Zondag 14 oktober moest WSS 1 uit naar Beilen om een wedstrijd te spelen tegen Vitesse 1.  Het doel was wederom punten binnenhalen en winnen.

Het fluitsignaal ging, WSS speelde een goede eerste helft. Creëerde mooie kansen, alleen werd er door de coaches geroepen dat WSS feller moest zijn met verdedigen. Dit ging WSS ook doen en zo werden er verschillende ballen onderschept. Er kwam een mooie voorsprong en dit moest WSS vasthouden.  Het was rust. WSS stond voor met 3-11.

In de rust werd er verteld dat WSS zo door moest blijven gaan en niet gaan verzakken.

De tweede helft begon niet zoals WSS had afgesproken in de kleedkamer. Er werd geschoten wanneer dit niet moest. Vitesse maakte hier gebruik van, kregen meer kansen wat uiteindelijk in de gat van de korf viel. Maar ook WSS begon weer te scoren. Aan het einde van de wedstrijd verslapte dit weer. Beide teams scoorden in de tweede helft 6 doelpunten. De stand werd 9-17. WSS had gewonnen en de 2 punten waren binnen. Blijdschap was er en deze lijn moet er worden vastgehouden.

Volgende week is er geen wedstrijd voor WSS 1, maar het trainen gaat gewoon door. WSS 2 heeft zaterdag een thuiswedstrijd tegen Juventa 2 .

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in