Verslagenarchief

Alle verslagen

Agenda

  • Er staat niets op de kalender.
Bekijk de hele agenda

Recente reacties

Er zijn geen reacties.

Verslagen » WSS 2 wint van HKC 3

Vandaag stond de uitwedstrijd op het programma tegen HKC 3 uit Hengelo.
Om 9:00 was iedereen present en via der Deutsche Autobahn werd koers gezet richting Hengelo.
In de voorbespreking werd duidelijk dat WSS niet voor niets die anderhalf uur in de auto heeft gezeten en iedereen wilde vandaag die 2 punten meenemen naar Pekela.

In het begin van de wedstrijd was het HKC die de leiding nam. Aanvallend begonnen zij sterk en daar had de verdediging van WSS geen antwoord op. Ook aanvallend bij WSS begon het te lopen. Er werden goede kansen gecreƫerd en de kansen werden benut. Hierdoor golfde het spel op en neer en door beide ploegen werd er meerdere malen gescoord. Met nog 1 minuut op de klok, wist WSS nog 1x te scoren waardoor er gerust werd met een 8-9 voorsprong.
Tijdens de rust werd iedereen weer op scherp gezet en werd er duidelijk wat er moest gaan gebeuren. De punten moesten hoe dan ook mee naar OLLE PEKEL!!

Vrij snel in de tweede helft wist HKC direct de gelijkmaker te maken. HKC liet zien dat zij de wedstrijd naar zich toe wilde trekken. Er werd een paar keer gewisseld aan HKC-zijde om te proberen een voorsprong op te bouwen. Echter liet WSS zich daar niet door afschrikken. Verdedigend stond het goed en ook aanvallend werd er op het juiste moment de aanvallende actie ingezet. Ook HKC liet zien te beschikken over zeer geroutineerde spelers. Met een nog minuut of tien te spelen stond er nog steeds een gelijke stand op het bord. Nu vond er een tactische wissel plaats bij WSS wat uiteindelijk zijn vruchten af ging werpen. WSS kon een voorsprong opbouwen van 2 doelpunten. Daarna bracht HKC het verschil weer terug naar 1. WSS bleef koel en wist het verschil terug te brengen naar 3 doelpunten. Bij een stand van 13-16 werd er afgefloten.

De ontlading bij WSS was groot! De afgelopen weken liet WSS zien goed te kunnen korfballen maar de beloning bleef iedere wedstrijd uit. Vandaag beloonde WSS zich wel. Met een heerlijk gevoel ging de helft van het team richting het 1e. Zij wonnen in Beilen tegen Vitesse 1.
De rest van 2 vierden de overwinning bij de MAC.
Met een goed gevoel wordt er deze week weer getraind om het zaterdag thuis op te nemen tegen de koploper, Juventa 2, om 15:00.

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in