Agenda

  • Er staat niets op de kalender.
Bekijk de hele agenda

Recente reacties

Er zijn geen reacties.

Agenda » Pronkjewail toernooi 2018

zaterdag 17 november 2018
10:00 tot 20:00 uurzondag 18 november 2018
10:00 tot 17:00 uur
Zet alvast in je agenda! Zaterdag 17 en zondag 18 november. Dit weekend zal voor de 38e keer het Pronkjewail toernooi worden georganiseerd.

Op de zaterdagochtend zullen de kangoeroes,  jeugd F t/m A een activiteit hebben. Om 14.00 uur zal WSS A1 een oefenwedstrijd spelen tegen AVO A3/A4 en later op de middag zullen de spelers van het 3e, 4e & 5e hun wedstrijden gaan spelen.
Op de zondag zal de selectie weer een driekamp spelen. Dit jaar een soort van Drie Provinciën Toernooi (DPT). Vaste gasten van dit toernooi is de Drentse selectie van KV Vitesse uit Beilen zullen ook dit jaar weer met hun selectie komen deelnemen. De andere selectie komt uit Friesland; KV Leeuwarden zal hun Friese eer hoog willen houden. En voor hun is dit ook de 1e keer dat ze deelnemen aan dit toernooi.
« Bekijk de hele agenda
© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in