Verslagen » WSS 1 verliest van Dio 1

Zaterdag 27 oktober was de laatste veldwedstrijd voor WSS 1. De ploeg moest tegen Dio 1. Dit was de laatste veldwedstrijd op het gras, op het M.J. Wageman Sportpark. Na het zaalseizoen heeft WSS kunstgras.

Na een regenachtige warming-up begon de wedstrijd. WSS begon sterk en kreeg een voorsprong van 4-1. Dio haalde de voorsprong snel in en zo kwam het op gelijke stand. WSS verzwakte en wist de bal niet in de korf te krijgen. Na een time-out van de coaches ging het beter, maar ook Dio bleef scoren.

In de rust stond het 7-7. WSS kreeg een aantal aanwijzingen, maar het was vooral de taak om sterk te beginnen en ook zo te eindigen. WSS moest doorgaan, zoals ze de 1e helft ook begonnen.

Het fluitsignaal ging en de 2e helft ging van start. Dio begon scherp en scoorde gelijk 2 doelpunten. WSS speelde gevarieerd in de aanval en zo vielen er ook doelpunten bij WSS. De stand was weer gelijk. Even ging het gelijk op, Dio scoorde, WSS scoorde.. Uiteindelijk vielen de kansen bij WSS niet meer en bij Dio wel. Zo kwam Dio op voorsprong en dit bleven ze behouden tot het einde van de wedstrijd.

De eindstand was 11-15.

Vanaf volgende week traint WSS in de zaal. Het duurt nog even voor de competitie begint, dus kan WSS zich nog goed voorbereiden.

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in