Verslagen » Geslaagde 38e Pronkjewail toernooi KV WSS.

Bij de Pekelder korfbalvereniging WSS kijkt men terug op een prima korfbalweekeinde.
Het was alweer voor de 38e keer!! dat er tweedaags korfbalevenement werd georganiseerd in
MFC De Binding. De toernooicommissie had er wederom voor gezorgd dat er een goed programma kon worden afgewerkt. De kracht van dit toernooi is dat elk lid van WSS binnen de lijnen gaat verschijnen.

Op zaterdagmorgen werd gestart met een activiteit voor de allerkleinsten tot 6 jaar binnen WSS, de Kangoeroes. Binnen het thema “De Jungle” werden allerlei leuke spelletjes afgewerkt.

Na pakweg een uurtje mochten de oudere jeugdleden een heuse clinic volgen die gegeven werd door 3 spelers van de korfbalvereniging NIC uit Groningen. Verschillende trainingsvormen kwamen aan bod. Een succesvolle gebeurtenis zo is gebleken. De jeugdigen hebben er veel plezier aan beleefd.

Na deze sessie was het vervolgens de beurt aan de junioren en de senioren WSS 3, 4 en 5 om hun wedstrijden te spelen. Een en ander had hier ook een prettig verloop. Rond de klok van 7 uur zat de dag eerste dag erop. De commissie sprak van een leuke dag die volgens hen een prima verloop heeft gehad. Hopen de dat de zondag ook zo netjes zou gaan verlopen.

Op de zondag was het de beurt aan de selectie, WSS 1 en 2. Om 10 uur ‘s morgens was de eerste wedstrijd. De commissie had uitstekende tegenstanders uitgenodigd, te weten Leeuwarden 1 en 2 uit Leeuwarden en Vitesse 1 en 2 uit Beilen. Zij trakteerden de aanwezige toeschouwers op leuke korfbalwedstrijden.

De uitslagen waren als volgt:
Poule 1e teams
1e WSS 1
2e Leeuwarden 1
3e Vitesse 1

Poule 2e teams.
1e WSS 2
2e Vitesse 2
3e Leeuwarden 2

Een terugblik op dit korfbalevenement gaf aan dat het een in alle opzichten een sportief en leuk weekend is geweest, aldus Wouter Raatjes van de organisatie. Ook de bijdragen van de sponsoren; Max Autowas, Primera ’t Luifeltje, Autosevice Dik en Gerringa IJs & Frituurzaak kwamen het toernooi zeker ten goede.

Foto’s zijn te vinden op onderstaande link;
http://www.gallerij.bertop.nl/?fbclid=IwAR0DJy33IMVCfalxmyGEqFT8C_nM2kxTbkMKn3iYwSNsFVzl2FVsK3CuvoU#home

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in