Verslagenarchief

Alle verslagen

Agenda

  • Er staat niets op de kalender.
Bekijk de hele agenda

Recente reacties

Er zijn geen reacties.

Verslagen » WSS 1 speelt gelijk tegen Zwaluwen 1

Zwaluwen 1 – KV WSS 1
Een week na een prachtig Pronkjewail toernooi was het eindelijk zover. De eerste competitiewedstrijd staat voor de deur. De topsporters van het 1e team zijn met gigantisch veel motivatie in de auto gestapt, de eerste uitwedstrijd speelt zich namelijk af in Zevenaar!
Vanaf het begin van de wedstrijd was het duidelijk dat beide teams volledig voor de winst gingen. De stand liep 20 minuten lang gelijk op tot 8-8. Er kwam wat onrust in het team en de Zwaluwen kwamen tot een voorsprong van 10-8.
TIME-OUT! De coaches waren het beu. De boodschap was duidelijk, opscherpen en vrij gaan spelen. Zoals in de voorbereiding, simpel en hard werken…
De 10-9 was binnen 30 sec een feit. Wederom een flitsende aanval en de 10-10 stond op het bord. Er werd weer goed gekorfbald. Beide teams maakten nog 2 goals en de ruststand is 12-12 geworden.
De tweede helft was een identiek verhaal. De beide teams waren aan elkaar gewaagd en wouden de eerste 2 punten over de streep slepen. De Zwaluwen vlogen na 20 minuten uit en de sloegen een verschil van 3 goals. Nog 7 minuten te spelen en er moest wat gebeuren.
Na 2 tactische wissels, draaiden de Pekelders de rollen om. Er werden een aantal flitsende goals gescoord en de zwaluwen stonden onder druk….
De eerste wedstrijd zit er op, na hard werken en veerkracht getoond te hebben kunnen de strijders van WSS 1, 1 punt mee terug nemen naar het hoge noorden.
Eindstand:
Zwaluwen 24 – 24 KV WSS

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in