Verslagenarchief

Alle verslagen

Agenda

  • Er staat niets op de kalender.
Bekijk de hele agenda

Recente reacties

Er zijn geen reacties.

Verslagen » WSS 1 wint van Zwart Wit 1

Zondag 2 december waren de talenten van het eerste goed voorbereid, Zwart Wit Delden kwam op bezoek voor de tweede competitie wedstrijd. De eerste wedstrijd was in een gelijkspel gestrand dus de spelers waren op 2 punten gebrand.

Zwart Wit begon direct goed, zaten erbovenop en scoorde in overvloed. Het eerste kwam achter en waren hier niet op verdacht, schouders eronder en ze gingen op jacht. De achterstand werd omgebogen naar 6-6, makkelijk winnen in Pekela…nou dan zijn ze aan het verkeerde adres. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en het tempo in de wedstrijd werd verlaagd. Er werd nog wat gescoord, af en toe niet bewust, het stond wel 9-9 en het was rust.

De coaches waren niet tevreden, er werd niet hard genoeg gestreden. Simpel spelen en niet zo zeiken, het moest de tweede helft op korfbal gaan lijken.

De beide ploegen gingen nek aan nek, de spelers kwamen niet van hun plek. Zwart Wit scoorde eerst over vele schijven maar WSS kon niet achter blijven. 13-13 en nog 5 minuten te gaan, het publiek vond het spannend en ging op de tribune staan. Ja ja 14-13 na een mooi afstandsschot, dit was het einde, dit was het slot. Nee he…14-14 kwam direct op het bord, de tribunes waren aan het schudden, bijna ingestort….

Nog 1 minuut en even sterk, maar toen schoot WSS de kogel door kerk. Eén snelle actie…de verkeerde arm…… en toen kreeg Jordy het gigantisch warm. Achter de stip stond hij met de bal in de hand, de strafworp moest er in anders was hij in het diep beland. Wat maakte iedereen zich druk…er was natuurlijk niets aan de hand, ‘’Makkie man!’’ en hij gooide hem door de mand!

16-15 op het scorebord, aan het einde van de rit, kwam Zwart-Wit net wat te kort.

‘’Leuke wedstrijd hoor en hard gewerkt!’’ zei korfbalpiet, inderdaad de spelers gingen door tot de limiet. De eerste twee punten zitten in de zak en korfbalpiet loopt Woensdag bij de spelers over het dak! Nu 5 december een leuk liedje zingen en dan krijgen ze ook…heel misschien…nog wat in hun schoen.

Eindstand:

WSS 1 15 – 14 Zwart Wit

Zondag 2 december waren de talenten van het eerste goed voorbereid, Zwart Wit Delden kwam op bezoek voor de tweede competitie wedstrijd. De eerste wedstrijd was in een gelijkspel gestrand dus de spelers waren op 2 punten gebrand.

Zwart Wit begon direct goed, zaten erbovenop en scoorde in overvloed. Het eerste kwam achter en waren hier niet op verdacht, schouders eronder en ze gingen op jacht. De achterstand werd omgebogen naar 6-6, makkelijk winnen in Pekela…nou dan zijn ze aan het verkeerde adres. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en het tempo in de wedstrijd werd verlaagd. Er werd nog wat gescoord, af en toe niet bewust, het stond wel 9-9 en het was rust.

De coaches waren niet tevreden, er werd niet hard genoeg gestreden. Simpel spelen en niet zo zeiken, het moest de tweede helft op korfbal gaan lijken.

De beide ploegen gingen nek aan nek, de spelers kwamen niet van hun plek. Zwart Wit scoorde eerst over vele schijven maar WSS kon niet achter blijven. 13-13 en nog 5 minuten te gaan, het publiek vond het spannend en ging op de tribune staan. Ja ja 14-13 na een mooi afstandsschot, dit was het einde, dit was het slot. Nee he…14-14 kwam direct op het bord, de tribunes waren aan het schudden, bijna ingestort….

Nog 1 minuut en even sterk, maar toen schoot WSS de kogel door kerk. Eén snelle actie…de verkeerde arm…… en toen kreeg Jordy het gigantisch warm. Achter de stip stond hij met de bal in de hand, de strafworp moest er in anders was hij in het diep beland. Wat maakte iedereen zich druk…er was natuurlijk niets aan de hand, ‘’Makkie man!’’ en hij gooide hem door de mand!

16-15 op het scorebord, aan het einde van de rit, kwam Zwart-Wit net wat te kort.

‘’Leuke wedstrijd hoor en hard gewerkt!’’ zei korfbalpiet, inderdaad de spelers gingen door tot de limiet. De eerste twee punten zitten in de zak en korfbalpiet loopt Woensdag bij de spelers over het dak! Nu 5 december een leuk liedje zingen en dan krijgen ze ook…heel misschien…nog wat in hun schoen.

Eindstand:

WSS 1 15 – 14 Zwart Wit

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in