Recente verslagen

Geen berichten gevonden.
Meer verslagen

Agenda

  • Er staat niets op de kalender.
Bekijk de hele agenda

Recente reacties

Er zijn geen reacties.

Agenda » Flyeravond Oliebollenactie!

dinsdag 11 december 2018
18:00

Zoals elk jaar gaan we ook dit jaar weer de oliebollenactie houden, en dat betekend dus ook weer dat we de flyers gaan rondbrengen door Pekela. En daar hebben we jullie hulp bij nodig! In een groepje of alleen, het maakt ons niet uit! Voorkeur voor straten is ook een mogelijkheid.

Dinsdag 11 december vanaf 18:00 uur liggen de flyers klaar in de kantine en kun je deze dezelfde avond nog rondbrengen of je doet dat later die week! Als ze maar in de brievenbussen terecht komen, want deze actie is altijd van groot belang voor de club! Voor meer informatie, kun je Andry Hoving of Wouter Raatjes vragen.

« Bekijk de hele agenda
© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in