Verslagenarchief

Alle verslagen

Agenda

  • Er staat niets op de kalender.
Bekijk de hele agenda

Recente reacties

Er zijn geen reacties.

Verslagen » WSS 2 wint van de Parabool 5

Vandaag stond de tweede wedstrijd van het seizoen gepland tegen zaterdagploeg, de Parabool 5.
De eerste wedstrijd van WSS werd helaas met één verschil verloren van OKO Bies.
WSS wilde zich vandaag graag revancheren.

WSS begon zeer sterk aan de wedstrijd. Binnen 20 seconden viel de bal door de mand. Het was de allereerste schot van de wedstrijd. Dit gaf direct de spelers een goed gevoel om op deze manier door te gaan. Verdedigend stond men scherp en ook aanvallend werden er de juiste kansen gecreëerd. Door het scherp verdedigen van WSS kon de Parabool 5 niet scoren. Binnen een minuut of 10 was de stand 6-0. Tijd voor de coach van de Parabool 5 voor een time-out. Tijdens de time-out werd er verteld door de coach, dat WSS op deze voet verder moest gaan. WSS bleef aanvallend doorgaan met scoren. Ook de Parabool wist de korf te vinden en bij een stand van 14-6 werd er gerust.

In de rust werd alles op scherp gezet en was het duidelijk wat er moest gebeuren. Lekker zo doorgaan en houd de lijn van de eerste helft vast.

In de tweede helft golfde het spel op en neer. Ondanks de vele kansen die in het begin gecreëerd werden door WSS, werd er weinig gescoord. WSS bleef veel energie in de wedstrijd steken. Verdedigend bleef men scherp en de Parabool had moeite om te scoren. Naar mate de tweede helft vorderde ging de bal steeds makkelijker door de korf. Er werden mooie aanvallen opgezet en men liet zien over een goede rebound te beschikken. Bij een stand van 25-13 floot de arbiter af.

Het publiek werd getrakteerd op een goed spelend WSS, strijdend voor elke bal en zij straalden de hele wedstrijd uit dat er niks te halen viel voor de Parabool. Een prima overwinning en met een gevoel reist WSS aanstaande zaterdag af naar Heerenveen. Om 20:45 gaat men het daar opnemen tegen Heerenveen 4.

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in