Verslagen » EKCA/CIBOD 1 – WSS 1

Wederom een verre uitwedstrijd voor de Groningers. Ditmaal ging de reis naar Arnhem, waar Wss mocht aantreden tegen EKCA/CIBOD 1.

Miranda opende de score voor WSS en de koers naar 2 punten was in gezet. Echter waren de Arnhemmers scherper begonnen aan de wedstrijd. EKCA trok de score gelijk en bouwde uit tot 3-1.  De beide ploegen waren aan elkaar gewaagd, echter zaten de spelers van EKCA beter in de wedstrijd. WSS liep achter de feiten aan tot de 7-4. Er moest beter worden gekorfbald en dit gebeurde ook. De verdediging werd op slot gegooid en de aanvalsregisters werden opengetrokken. Door veerkracht en doorzetting vermogen werd de score gelijkgetrokken naar 7-7. EKCA beantwoorde het spel van WSS nog met één goal, echter zat WSS er lekker in en de rust stand kwam uit op 8-8.

De coaches waren duidelijk. De ploeg moest scherp blijven en niet te overhaast gaan spelen.

Het spelbeeld van de tweede helft was ongeveer hetzelfde als de eerste helft. De beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en speelden scherp. Dit ging zo 15 minuten door tot de 13-13. EKCA begonnen feller te spelen en het spel van de Pekelders werd vertraagd. Door hard werken breide de ploeg uit Arnhem de score uit naar 16-13. Er werd een Time-Out ingezet door de coach van WSS. De spelers werden op scherp gezet want er was nog genoeg tijd. WSS streed ervoor, er werd hard gewerkt en wederom werd de score gelijk getrokken naar 16-16. Echter was EKCA nog niet klaar, de Arnhemmers scoorde wederom 2 goals snel achter elkaar en dit kon het eerste van WSS niet meer bolwerken. De punten bleven in Arnhem en de ploeg uit Pekela kon weer terug reizen naar het hoge noorden, ditmaal zonder punten…helaas.

EKCA/CIBOD 1 18 16 WSS 1

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in