Verslagenarchief

Alle verslagen

Agenda

  • Er staat niets op de kalender.
Bekijk de hele agenda

Recente reacties

Er zijn geen reacties.

Verslagen » WSS 2 wint van Heerenveen 4

Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd gepland tegen Heerenveen 4 uit Heerenveen.
De wedstrijd stond pas gepland om 20:45!! Het excuus van ‘ik was nog niet helemaal goed wakker’, kon nou niet van toepassing zijn.
Ruim op tijd kwamen merendeel van de spelers aan in Heerenveen. Even later kwam de coach met de overige spelers uit Leek.
Tijdens de voorbespreking werd het duidelijk. Er moest gewonnen worden van Heerenveen.

De scheidsrechter floot voor het begin van de wedstrijd en WSS begon scherp. WSS nam direct de leiding en probeerde de voorsprong steeds verder uit te breiden. Dat lukte en binnen een kwartier stond er een stand van 2-7 op het scorebord. Echter liet Heerenveen over aanvallende kwaliteiten te beschikken en wist de achterstand te verkleinen tot drie doelpunten. De rust werd ingegaan bij een stand van 6-9.
In de rust werd alles weer op scherp gezet zodat men scherp kon beginnen aan de tweede helft.

De thee was op en toen iedereen weer in zaal aanwezig was, werd erin gefloten voor de tweede helft.
WSS bepaalde het spel en aanvallend waren ze trefzeker. Binnen vijf minuten stond er een stand van 7-13 op het scorebord. Echter kreeg WSS het aanvallend moeilijk. Er werden genoeg kansen gecreëerd, maar de bal ging niet door de het mandje. Ondanks wat tactische wissels aan Heerenveen zijde, liet WSS zien verdedigend het goed dicht te hebben.
Beide teams wisten nog een paar doelpunten te maken en zo werd er afgefloten bij een stand van 10-18. De 2 punten gaan mee naar het mooie Pekela en dit werd nog even gevierd bij de MAC.

Terugkijkend op de wedstrijd wordt er één conclusie getrokken: Het rendement lag te laag. Wel bleef men het steeds proberen en dat is een compliment waard.

Namens WSS 2 wensen wij u fijne feestdagen, een gezellig uiteinde (met heerlijke oliebollen/spekkedikken of kniepertjes van WSS ????) en bovenal een gezond en sportief 2019.

Wij zien u graag 13 januari weer in de Binding voor onze thuiswedstrijd tegen Olympia 2.

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in