Verslagenarchief

Alle verslagen

Agenda

  • Er staat niets op de kalender.
Bekijk de hele agenda

Recente reacties

Er zijn geen reacties.

Verslagen » WSS 2 verliest van OWK 3

Vandaag stond de uitwedstrijd op het programma tegen OWK 3 uit Leek. Goed gemutst en vol vertrouwen kwamen de spelers van WSS aan in Leek. Na het genieten van een fantastische vliegtuigshow, kon men op de zomerse muziek beginnen aan de warming-up.
WSS stond 2e en OWK 3e op de ranglijst dus het beloofde op voorhand een spannende wedstrijd te worden.

De scheidsrechter floot in voor het begin van de wedstrijd. OWK begon veel sterker dan WSS. Zij pakten direct de voorsprong en probeerden dit uit te bouwen. WSS kreeg verdedigend geen grip op het aanvallende spel van OWK. Hierdoor nam OWK direct een grote voorsprong en bouwde dit gestaag uit. Echter kwam WSS beter in hun spel en wisten zij de achterstand steeds meer te verkleinen. Helaas werd er aanvallend zeer weinig gecreëerd door de constante druk van OWK. Mede hierdoor waren er veel pass fouten en was na één aanval de bal weer in het bezit bij OWK.
Omdat WSS steeds dichterbij kwam, was het tijd voor een time-out bij OWK. Duidelijk werd dat er aanvallend meer rust in het spel moest komen en er beter geplaatst moest worden.
Net voor rust scoorde WSS nog één keer waardoor het verschil nog maar één doelpunt was in het voordeel van OWK.

In de tweede helft liet OWK zien scherper te zijn dan WSS. OWK kon aanvallend meer creëren en wist gemakkelijk de korf te vinden. Dit was een probleem voor WSS. Er werd regelmatig foutief ge-passt, waardoor de verdedigers van OWK er vaak tussen zaten. Ook waren de schoten die gelost werden, te kort waardoor de bal weer in het bezit kwam bij de verdedigers van OWK. Het spel golfde op en neer en WSS was uiteindelijk niet bij machte om langszij te komen. Bij een stand van 21-17 floot de scheidsrechter af.

Terugkijkend op deze wedstrijd kan men de conclusie trekken dat WSS het zichzelf te moeilijk heeft gemaakt. WSS ging niet goed om met de druk van OWK waardoor er te veel balverlies werd geleden. Ook aanvallend werd te weinig gecreëerd waardoor wij vaak na een aanval de bal weer kwijt waren.
Soms heb je een wedstrijd dat het niet lukt zoals je het graag had gezien.

Volgende week wacht ons de thuiswedstrijd tegen CB om 13:20.

Wij zien u graag!

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in