Verslagenarchief

Alle verslagen

Agenda

  • Er staat niets op de kalender.
Bekijk de hele agenda

Recente reacties

Er zijn geen reacties.

Verslagen » WSS 2 wint van Club Brothers 2

Vandaag stond de wedstrijd op het programma tussen WSS 2 en Club Brothers 2. Helaas werd er vorige week verloren tegen OWK 2 en dus was WSS weer uit op een overwinning. Thuis tegen CB moest dit weer gaan gebeuren. WSS stond 3 en CB 7, maar uit eerdere confrontaties is gebleken dat het verschil tussen beide ploegen soms nihil kon zijn.

In het begin van de wedstrijd golfde het spel op en neer. Zowel WSS als CB speelden aanvallend en er werd veel druk gegeven door de verdedigers. Er werden meerdere kansen gecreëerd door WSS, maar de doelpunten vielen nog niet. Hierdoor kon CB bij WSS in de buurt blijven. WSS kwam 2 doelpunten voor maar dit wist CB weer weg te werken. Dit kwam mede door een mindere fase van WSS. De scherpte ontbrak aanvallend en verdedigend gaven zij de aanvallers van CB teveel ruimte.
Echter werd er gerust met één doelpunt verschil in het voordeel van CB.

Tijdens de rust gingen alle neuzen weer dezelfde kant op. Blijf vertrouwen houden in je eigen spel en dan komt alles goed.

De tweede helft begon en het was direct WSS die de score opende. Dat gaf direct een goed gevoel en op deze voet ging men verder. Aan beide kanten werd het spel steeds beter. Echter was het iedere keer WSS dat als eerste wist te scoren. Verdedigend begon WSS steeds sterker te verdedigen. Hierdoor wist WSS uit te lopen naar 2 doelpunten verschil. Met nog een minuut of tien of de klok kwam het aan op rust en de juiste kansen pakken. Aanvallend werd er pas geschoten wanneer de rebound sterk stond. Ondanks dat CB nog via een tactische wissel wat probeerde, mocht dit niet meer baten. WSS liet zien onder druk het hoofd koel te houden. Bij een stand van 18-16 floot de leidsman af. De twee punten bleven in Pekela!!

Terugkijkend op de wedstrijd was het een wedstrijd met goede en minder goede fases. WSS liet zien dat men zelf de mindere fases wist om te zetten in goede fases. Het publiek kreeg een mooie wedstrijd te zien, waarbij de spanning in de 2e helft voelbaar was zowel bij de spelers/ de coaches en het publiek.

Volgende week wordt er door het 2e niet gekorfbald. Wel spelen WSS 5, WSS 3 en het 1e thuis.
Op 10 februari reist WSS af naar Opende, om het daar op te gaan nemen tegen koploper OKO/Bies 2.

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in