Verslagenarchief

Alle verslagen

Agenda

  • Er staat niets op de kalender.
Bekijk de hele agenda

Recente reacties

Er zijn geen reacties.

Verslagen » WSS 1 – Club Brothers 1

Zondag 27 Januari was het zover. De topper in de derde klasse moest gespeeld worden. WSS mocht aantreden tegen de koploper Club Brothers. De Stadjers staan met 8 punten boven aan in het klassement en de Pekelders met 7 punten op een welverdiende tweede plek. Het team uit Pekela is gebrand om de koppositie over te nemen en zodoende een spectaculaire wedstrijd gegarandeerd voor het publiek!

De Wss’ers gingen vanaf minuut één erbovenop en dit was niet wat de koploper verwachte. Het gewenste spel van de ploeg uit Groningen kwam niet tot zijn recht en het team uit Pekela bouwde de score binnen 20 minuten uit naar 6-3. De eerste helft zat er bijna op en het publiek op de tribunes had een goed spelend Wss gezien. Dit was toch een periode dat Wss iets verzwakte en Club Brothers de kans gaf om hun te herpakken. Nog een aantal minuten te spelen en het was inmiddels 7-7 geworden. Echter herpakten de strijders uit Pekela zich en brachten een rust stand van 9-7 op het scorebord.

Het eerste team uit Pekela moest gewoon zo blijven spelen. De eerste helft had Wss de overhand en dit moest worden doorgezet in de tweede helft.

Dit was toch een moeilijke opdracht voor de jeugdige spelers in het eerste. Club Brothers had zich goed herpakt en begonnen de tweede helft niet zo zwak als de eerste helft. Het scoreverloop verliep moeizaam en er stonden twee goed verdedigende teams op het veld. Na enkele minuten stond de score gelijk. 10-10, 11-11, 12-12, 13-13…een geweldige strijd om de koppositie. Nog 8 minuten te spelen en de score stond nog steeds gelijk. Echter waren de Groningers niet van plan om de eerste plaats op te geven. Voor de eerste keer in de wedstrijd hadden de Stadjers een voorsprong te pakken 13-14! De ploeg van Wss had op dit moment moeite met scoren en er werd nog een tegengoal weggeven. Na deze onstuimige minuten had de ploeg uit Pekela niet meer de veerkracht om dit recht te trekken.

Helaas konden de strijders van WSS de punten niet in Pekela houden. Echter niet getreurd, het team uit Pekela staat op een derde plek en het seizoen is nog lang!

WSS 1 14- 17 Club Brothers 1

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in