Verslagenarchief

Alle verslagen

Agenda

  • Er staat niets op de kalender.
Bekijk de hele agenda

Recente reacties

Er zijn geen reacties.

Verslagen » WSS 1 – Zwaluwen 1

Het is alweer Februari en dit betekend maar één ding. De tweede seizoenshelft is aangebroken en de eerste return stond op het programma. Wederom mochten de strijders van WSS aantreden tegen de Zwaluwen uit Zevenaar. De eerste wedstrijd was geëindigd in 24-24 en de noordelingen waren deze keer gebrand om de twee punten in Pekela te houden.

WSS begon goed aan de wedstrijd. De heren en dames stonden scherp in het veld. Er werden vele goede acties ingezet en de aanvallende acties werden beloond met doelpunten. De Zwaluwen konden een periode van 20 minuten goed mee scoren met WSS en het liep gelijk op. WSS was beter en dit moest ook aangetoond worden op het scorebord. De verdediging werd aangescherpt en de aanvallende slagen werden met geduld afgewerkt.

De scheidsrechter vloot af en Pekelders hadden de score vergroot tot 11-6. Echter was de boodschap wel duidelijk. Deze wedstrijd was nog lang niet binnen en er moest harder worden gewerkt. WSS was beter maar de strijd was nog lang.

Deze boodschap was misschien niet goed binnen gekomen. WSS begon veel te slap aan de tweede helft. Het team uit Zevenaar profiteerde hier direct van en scoorde 3 goals achter elkaar. 11-9 en het spel moest overduidelijk beter. Zodoende hadden de coaches hier ook wel wat over te zeggen.
Time-Out !
De heren en dames moesten wat meer geduld hebben. Zorgvuldiger zijn met de kansen en verdedigend niet inzakken. De Time-Out had het gewenste effect want het team begon beter te spelen. De aanvallende intenties hadden wederom effect en verdedigend werden de puntjes op de i gezet. In de laatste 10 minuten van de wedstrijd zakte het tempo van WSS gestaag. Echter waren de Pekelders slimmer en speelden dit goed uit. Er werden een aantal foutjes gemaakt aan de kant van de Zwaluwen en dit werd direct afgestraft.

De twee punten zijn in het hoge noorden gebleven en het publiek heeft een leuke wedstrijd gezien. Met goede moed vaart ons vlaggenschip volgende week weer uit, want dan staat er een expeditie naar Zwart-Wit Delden op het programma.

WSS 1 21- 17 Zwaluwen 1

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in