Verslagenarchief

Alle verslagen

Agenda

  • Er staat niets op de kalender.
Bekijk de hele agenda

Recente reacties

Er zijn geen reacties.

Verslagen » WSS 2 wint van OKO/Bies 2

Vandaag stond de uitwedstrijd op het programma tegen OKO/Bies 2. De spelers en coach waren op tijd vertrokken en kwamen ruim op tijd aan in Opende. OKO/Bies 2 is koploper in de derde klasse en heeft nog geen wedstrijd verloren. WSS heeft twee nederlagen en staat derde in de competitie.
De thuiswedstrijd werd met één verschil verloren. Echter was de ruststand toen nog 5 verschil in het voordeel van WSS. De Pekelders waren uit op revanche.

In het begin van de wedstrijd ging het gelijk op. WSS startte fel en pakte de leiding in de wedstrijd. OKO had moeite om in het ritme te komen. De aanval van WSS liep nog niet soepel. Er werd vaak te kort geschoten waardoor de bal in de handen kwam bij de verdedigers van OKO. Ook de aanvallers van OKO konden niet veel creëren dankzij het goede verdedigen door WSS. WSS nam steeds meer de leiding in de wedstrijd, waardoor bij OKO kant de coaches het tijd vonden voor een time-out. Onze coach gaf aan dat wij door moesten gaan en aanvallend iets meer geduld moesten hebben.
Dit resulteerde in twee doelpunten vrij kort achter elkaar door WSS, waardoor er een verschil van 2 op het scorebord kwam te staan. Ruststand was 5-7 voor WSS.

Tijdens de rust was iedereen het met elkaar eens. Zoals de tweede helft tijdens de thuiswedstrijd verliep, wilden de WSS’ers niet nog een keer meemaken. De afspraken werden gemaakt en de spelers waren klaar voor de tweede helft.

In de tweede helft begon OKO voortvarend. Zij poetsten de stand weg en namen de voorsprong. Echter bleef WSS zeer koel en liet zich niet van de wijs brengen door een paar doelpunten van WSS. Het spel golfde op en neer en er werd door beide teams hard gewerkt. Ondanks de kansen die beide teams creëerden, werden die niet omgezet in doelpunten. Met nog een tien minuten te spelen wist WSS weer een gat te slaan. Een paar mooie afstandstand schoten, zorgden voor verschil van twee doelpunten. Een paar minuten voor het einde was het weer raak voor WSS. Drie verschil en dit was de mentale break voor de spelers van OKO. Het verschil werd nog twee doelpunten, maar de verdediging van WSS werd niet nerveus en wist de bal te onderscheppen. Nog één keer wist WSS te scoren. De leidsman floot af bij een stand 13-16. Er werd flink gejuicht door de spelers en met een zeer goed gevoel op het gezicht liep men richting de tribune.

Revanche nemen op de verloren thuiswedstrijd door terecht te hebben gewonnen vandaag. Mede door deze overwinning blijft WSS op een keurige 3e plek en houden zij nog steeds de aansluiting met de nummer 1 en 2.
Volgende week reist WSS 2 op zaterdag af naar de stad. Daar nemen zij het om 11:15 op tegen de Parabool 5.

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in