Verslagenarchief

Alle verslagen

Agenda

  • Er staat niets op de kalender.
Bekijk de hele agenda

Recente reacties

Er zijn geen reacties.

Verslagen » WSS 2 wint van Heerenveen 4

Vandaag na twee weken rust mochten de spelers van WSS 2 weer aan de bak. Zij mochten op zaterdagmiddag thuis aantreden tegen Heerenveen 4, die op dit moment laatste staan in de competitie.
Uit wisten de WSS’ers redelijk eenvoudig te winnen van Heerenveen maar daar werd voor de wedstrijd niet aan teruggedacht.

De scheidsrechter floot in voor de wedstrijd en WSS kon bouwen aan de eerste aanval. Het was WSS die direct veel energie in de wedstrijd gooide. Uit de eerste aanval konden direct vier kansen gecreëerd worden. Echter viel de bal nog niet door de korf. Verdedigend stond men scherp, dus de bal was gauw in het aanvallende vak. WSS opende de score en begon dit direct uit te bouwen. Echter wist Heerenveen af en toe de korf ook te vinden. Kleine foutjes in de verdediging werd direct afgestraft door Heerenveen. WSS bleef aanvallend veel kansen creëren, maar de bal ging moeizaam door de korf. De rust werd ingegaan met een vijf verschil in het voordeel van de thuisploeg.

Tijdens de rust werd duidelijk. Blijf de tweede helft goed gefocust en leg er veel energie in.

In de tweede helft was het WSS die de wedstrijd bepaalde. Aanvallend hadden de spelers van Heerenveen moeite om tot een doelpunt te komen. De WSS’ers kregen vele kansen, maar het vizier stond niet altijd op scherp. Naar mate de tweede helft vorderde zakte het tempo. De druk op Heerenveen werd minder, waardoor zij ook iets meer kansjes kregen. Echter Wist WSS aanvallend meerdere kansen te creëren uit één aanval. Bij een stand van 22-12 floot de goed fluitende scheidsrechter af.

Ook deze wedstrijd weet WSS weer naar zich toe te trekken. Voor het publiek was het misschien niet de allermooiste wedstrijd om naar te kijken, maar het belangrijkste is dat de twee punten weer binnen zijn. Hierdoor blijft WSS op een derde plek met 2 punten achter de nummer 2 en 1.
Volgende week staat voor WSS 2 de uitwedstrijd op het programma tegen Olympia (T) 2 in Buitenpost. Bij winst houden de WSS’ers aansluiting met de koppositie.

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in