Verslagenarchief

Alle verslagen

Agenda

  • Er staat niets op de kalender.
Bekijk de hele agenda

Recente reacties

Er zijn geen reacties.

Verslagen » WSS 3 is op kampioenkoers!

Met WSS 3 spelen we deze zaalcompetitie in de reserve 4e klasse. Dat we hier niet thuis horen hebben we al een aantal wedstrijden laten zien. Het krachtsverschil met een aantal tegenstanders is gewoonweg te groot.

We hebben dan ook maar 1 doel voor ogen en dat is kampioen worden deze competitie!
Vandaag stond een belangrijke wedstrijd op het programma. De wedstrijd tegen Zkc werd uit terecht verloren. Zkc wist ons bij hun thuis goed uit ons spel te halen en ze waren scherper in de duels en in de afronding, waardoor we daar bleven steken op 12 goals tegen 16 voor hun. Vandaag waren we erg gebrand op revanche.
Zkc speelde vandaag een behoorlijk traag, maar wel effectief spelletje en wij waren niet altijd bij machtte om hier goed mee om te gaan. Ondanks dat bleven we aan de goede kant van de score en bleven we uitlopen. Het krachtsverschil wisten we vandaag wel te laten zien bij vlagen waarin het baltempo lekker hoog was. Helaas werd dit afgewisseld door traag spel en balverlies wat dan weer de verdienste was van Zkc.
Het verschil was echter wel gemaakt en ondanks dat we niet genoeg wisten te scoren werd de eindstand bepaald op 19 – 14. Genoeg om de 2 punten in huis te houden.
Door deze overwinning staan we nu 6 punten los op de nummer 2 en bij winst volgende week is het kampioenschap binnen!

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in