Verslagenarchief

Alle verslagen

Agenda

  • Er staat niets op de kalender.
Bekijk de hele agenda

Recente reacties

Er zijn geen reacties.

Verslagen » WSS 1 wint van EKCA

Het is alweer een tijdje geleden dat het eerste team van WSS mocht aantreden. De spelers hebben wel geteld 3 weekenden rust gehad. 3 weekenden en 8 trainingen waren de strijders van het eerste volledig gefocust. Waarom? Omdat de uitwedstrijd in Arnhem goed moest worden gemaakt! De Pekelders hadden een mindere wedstrijd gespeeld in Arnhem en deze waren ze nog niet vergeten. Zondag 10 Maart kwam EKCA richting het hoge noorden en op deze dag moest het gebeuren. Om 14:30 werd het vizier werd op scherp gesteld, de mouwen opgestroopt en de scheidsrechter floot…

In het begin van de wedstrijd liet WSS zien wat er ging gebeuren vanmiddag. Er werd goed verdedigd en er werden goede aanvallen uitgespeeld. Wss scoorde makkelijk en liep uit. EKCA herstelde zich en kon constant op 2 punten achterstand blijven. De Arnhemmers wilden graag aansluiten en de score gelijktrekken, maar door het hard werden van WSS werd dit belemmerd. In de periode voor rust werd het onrustig en druk aan de zijde van WSS. Er werden domme fouten gemaakt en de focus van de afgelopen weken was niet meer aanwezig. De scheidsrechter floot voor het einde van de eerste helft en de score stond op 10-8.

Dat de spelers niet goed speelden werd duidelijk gemaakt in de kleedkamer. Er werd gescholden, er werd gehuild, er werden pijntjes aangegeven, er werd gewezen naar elkaar… en noem nog maar een aantal smoesjes op waarom het niet zo gebeurde hoe het team het wou. Echter werd er niet gezegd dat we niet beter konden, want hier geloofde iedereen in! De koppen werden bij elkaar gestoken, het vizier ging wederom op scherp en WSS1 kwam als team uit de kleedkamer!

De tweede helft begon en er werd beter gekorfbald. WSS bleef een voorsprong behouden en deze liep geleidelijk op. De frustratie bij de Arnhemmers werd steeds groter en er werden steeds meer fouten gemaakt aan EKCA zijde. WSS profiteerde hiervan door middel van strafworpen en vrijeballen. De wedstrijd werd steeds onstuimiger en er werden rake klappen uitgedeeld aan de spelers van WSS. EKCA trok alles uit de kast om het spel van WSS te belemmeren, maar wat de Arnhemmers ook probeerde, het had niet het juiste effect. De helden van WSS 1 begonnen steeds beter te spelen en ze lieten zien dat zelfs op een slagveld EKCA geen schijn van kans had.

Een rode kaart, meerdere wissels, veel blauwe plekken, veel gescheld, pijntjes aan de knie, enkels en rug later… floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd. De punten bleven in Oude Pekela.
Het team had gedaan wat ze moesten doen tot het einde blijven vechten voor de punten!

Eind stand:

WSS1 22 15 EKCA1

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in