Verslagenarchief

Alle verslagen

Agenda

  • Er staat niets op de kalender.
Bekijk de hele agenda

Recente reacties

Er zijn geen reacties.

Verslagen » WSS 2 speelt gelijk tegen Olympia 2

Vandaag stonden er voor de spelers van WSS 2 een uitwedstrijd op het programma tegen Olympia 2.

Goed gemutst vertrokken de spelers plus coach tijdig richting Buitenpost. Aangekomen werd direct de hal geïnspecteerd. Hier moest het vanmiddag gaan gebeuren. De spelers zijn voor twee punten gekomen.

De kant werd gekozen door Olympia, handen werden geschud en de scheidsrechter floot in voor het begin van de wedstrijd. Het was WSS dat fel begon. Verdedigend stond men scherp waardoor Olympia niet tot scoren kon komen. Aanvallend draaide WSS goed en wist de score te openen. Hierdoor stond het binnen tien minuten nul-vijf op het scorebord in het voordeel van WSS. Hierna werd het aanvallend steeds wat rommeliger. De lijn was weg en hierdoor werden niet de juiste kansen genomen. Olympia wist de korf te vinden en begon ook te scoren. WSS anticipeerde hier niet op waardoor Olympia het verschil weer terugbracht na 1 verschil. 4-5. De coach van WSS vroeg direct een time-out aan.
‘Blijf je eigen spel spelen, bewaar de rust en ga zorgvuldig te werk’.
Dit had een goed effect op de spelers van WSS. Zij begonnen weer met scoren en verdedigend stond het sterk. Hierdoor wist WSS weer uit te lopen bij Olympia. Echter gooide Olympia nog niet ‘de handdoek in de ring’ en herstelde zich weer. WSS creëerde wel meerdere kansen, maar de afronding was er niet. Hierdoor werd er gerust met nog maar één doelpunt in het voordeel van WSS.
Tijdens de rust werden er duidelijke afspraken gemaakt en werd er besproken wat er de tweede helft anders moet gaan.

De tweede helft werd gestart en het was direct WSS die een doelpunt maakte. Twee verschil in het voordeel van Olympia. De thuisploeg bleef knokken en scoorde de aansluitingstreffer. Het spel golfde op en neer en de spelers van WSS gingen steeds meer mee in het spel van Olympia. Olympia kwam op gelijke hoogte. Er werd aan WSS-zijde wissels geplaatst om het verschil te maken. De thuisploeg kreeg vleugels en wisten voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong te komen. WSS verloor de bal in het aanvallende vak na meerdere aanvallen en hier profiteerde Olympia van. Twee verschil in het voordeel van de thuisspelende ploeg. Echter liet WSS zich niet gek maken en wist deze achterstand weer weg te werken. In de laatste minuut kreeg WSS nog een kans op de overwinning, maar de bal viel niet door de korf. Hierdoor eindigde de wedstrijd in een gelijkspel. 18-18.
Terugkijkend op deze wedstrijd kunnen de spelers van WSS het zichzelf aanrekenen dat men niet de volle buit mee hebben genomen naar Pekela. Ondanks een sterk begin, zakte het daarna in en speelden de Pekelders niet meer hun eigen spel.
Er is totaal geen man overboord. Soms is er wedstrijd waar het uiteindelijk niet lukt en gaat zoals de WSS’ers graag hadden gezien.
Aanstaande zondag wordt er om 13:00 gespeeld tegen OWK 3. WSS staat op dit moment 3e met 1 punt achter op de nummer 2 OWK 3.

Wij kunnen uw support goed gebruiken!

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in