Verslagenarchief

Alle verslagen

Agenda

  • Er staat niets op de kalender.
Bekijk de hele agenda

Recente reacties

Er zijn geen reacties.

Verslagen » WSS 1 wint van Olympia 1

Nog drie wedstrijden in de zaal voor de boeg en WSS 1 staat op een wel verdiende 3e plaats in de competitie. Echter stond er een gigantisch belangrijke wedstrijd op het programma en de spelers mochten zich gereed maken voor de titanenstrijd tegen Olympia. Olympia staat twee punten achter WSS en het was dus voor beide ploegen een noodzaak om te winnen. Het team uit Pekela wil graag de punten binnenslepen om zodoende de aansluiting met de nummer 2 Zwart-Wit Delden veilig te stellen.

Net als vorige week begon WSS 1 zeer sterk aan de wedstrijd. De spelers waren geconcentreerd en er werd goed spel vertoont in Buitenpost. De aanvallen zagen er verzorgt uit en in de verdediging werden minimale kansen weggegeven. In de loop van de eerste helft bleef het aanvallend goed staan, echter werden er meerdere afstandsschoten weg gegeven en zodoende kon Olympia blijven mee scoren. Doordat WSS bleef scoren kon Olympia de stand niet gelijktrekken en de rust stand stond op 8-12.

Jannes gaf in de rust aan dat WSS de betere ploeg was en dat de spelers door moesten gaan met waar ze mee bezig waren. Er moest meer rust in het spel komen en er moest iets meer pit worden getoond.

De tweede helft werd in gefloten en de score werd binnen enkele seconden vergroot door Miranda.
Na deze snelle score kakte het team uit Pekela in en Olympia profiteerde hier gelijk van. De voorsprong van 5 goals werd teruggezet naar 13-11 en er werd een Time-Out ingezet door de coach van WSS. De spelers waren niet scherp genoeg meer en er moest beter worden verdedigd! De focus ontbrak en moest worden hersteld voor de 2 punten!

De boodschap was duidelijk en het team zag de kans om veerkracht te tonen. Dit werd vanaf de eerste seconde na de Time-Out getoond en de score werd uitgebouwd naar 13…14…16…17…18…19.
Olympia kon niet meekomen met het spel van WSS en werden weg gespeeld naar een achterstand van 19-13. Er moesten nog een aantal minuten worden gespeeld en de Pekelders lieten zien uit welk hout ze gesneden waren.

Deze wedstrijd was tot een goed einde gebracht. Het team kan zich nu opmaken voor de laatste thuiswedstrijd in de zaal. Volgende week zondag 24 Maart komt Vitesse op bezoek en zal er wederom een puike wedstrijd moeten worden neergezet.

Olympia1 15 22 WSS1

Geef een reactie

© Korfbalvereniging WSS, Oude Pekela  |  contactgegevens  |  info@kvwss.nl  |  log in